Karşıyaka Belediyesi Cemevi’ni yeniliyor

Karşıyaka Belediyesi Cemevi’ni yeniliyor
  • 2 Ocak 2021 11:47

Karşıyaka Belediyesi, Alevi vatandaşların ibadet alanlarını daha konforlu ve donanımlı hale getirmek amacıyla İsmail Cem Kültür Merkezi içinde yer alan Cemevi’nde altyapı çalışmalarına başladı. Çalışma kapsamında Cemevi’nin zemin kaplaması ve su tesisatı yenileniyor. Bununla birlikte; yapıya yağmuru, güneşi engellemek için kapı üstüne ya da duvar önüne yerleştirilen sundurma sistemi de ekleniyor. Bununla mevcut alanın genişletilerek, daha fazla kişiye hizmet vermesi hedefleniyor. Ayrıca, görevlilerin daha rahat çalışabilmesi için defin işlemlerinin yapıldığı bölge genişletiliyor.

Çalışmayı yürüten Karşıyaka Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri konuya ilişkin şunları kaydetti: “Cemevi yenileme çalışması bittiğinde Alevi vatandaşlarımız daha yeni ve teknik anlamda daha konforlu bir ibadethaneye kavuşacak. Çalışmamızı kısa bir süre içerisinde tamamlayacağız. İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.”Karşıyaka Belediyesi Cemevi’ni yeniliyor

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.