Karaburun yangını kontrol altına alındı.

Karaburun yangını kontrol altına alındı.
  • 4 Eylül 2019 15:43
 Gazete Ege / Gülşah İnallez
 Dün akşam saatlerinde Karaburun Parlak Mahallesi Badembükü’nde çıkan yangın sonrasında , bu gün öğlen saatlerinde açıklama yapan Karaburun Belediye Başkanı  İlkay Girgin Erdoğan :
 Karaburun yangını kontrol altına alındı.
Kıymetli Hemşehrilerim,
Dün gece saat 23.00 sularında ilçemize bağlı Parlak Mahallesi Badembükü’nde rüzgar enerji santrali ana nakil direğinden çıktığı düşünülen yangın, kuvvetli rüzgârın da etkisiyle hızla yayılmıştır.
Yaklaşık bin zeytin ağacı ve yüz hektar alanın zarar gördüğü yangında bazı evlerin müştemilatları zarar görmüştür. Can kaybına neden olmaması için gece boyunca bölgedeki bazı evleri geçici olarak boşaltmak zorunda kaldık.
Kontrol altına alınan ve soğutma çalışmaları süren yangın, hepimizi büyük üzüntüye sevk etse de can kaybımızın olmaması tek tesellimizdir.
Başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Tunç Soyer ve İtfaiye teşkilâtımıza, Orman teşkilatımıza, Belediyemiz çalışanlarına ve komşumuz Urla Belediyesi ekiplerine, olay anından itibaren sabaha kadar bizlerle birlikte olan ve yardımlarını esirgemeyen hemşehrilerime ve kamu görevlilerine teşekkürü borç biliyorum.
Hepimize, Karaburun’umuza çok geçmiş olsun.
Allah tekrarını göstermesin…
Bu haber ilgini çekebilir ->  Sporda Bayraklı farkı!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.