Karabağlar’daki muhtarlardan Başkan Selvitopu’na “Yanındayız” mesajı

Karabağlar’daki muhtarlardan Başkan Selvitopu’na “Yanındayız” mesajı
  • 23 Mart 2019 13:52

Karabağlar’daki muhtarlar 5 yıllık görev süresi boyunca uyumlu çalıştıkları Başkan Selvitopu’na teşekkür ederken, yeni dönem için de “yanındayız” mesajı verdiler.
Karabağlar ilçesinde görev yapan muhtarlar, Belediye Başkanı, aynı zamanda Belediye Başkan Başkan Adayı Muhittin Selvitopu için kahvaltı organizasyonu düzenlediler. 5 yıllık görev süreleri boyunca Başkan Selvitopu ile son derece uyumlu çalıştıkları için kendisine teşekkür eden muhtarlar, aynı zamanda yeniden aday olan Selvitopu’na başarı dileyip, yaptıkları konuşmalarda da “Başkanımıza güvenimiz tam” “Yanınızdayız” ve “Siz olduğunuz sürece arkanızdayız” mesajlarını ilettiler.Karabağlar’daki muhtarlardan Başkan Selvitopu’na “Yanındayız” mesajı

Bu bir veda değil, Bundan sonraki birliktelik için ön kahvaltı
Muhtarların kendisi için verdikleri bu kahvaltıya teşekkür eden Başkan Selvitopu,”Aslında bu bir veda değil, tam tersi bundan sonraki birliktelik için ön kahvaltı” diye konuştu. Karabağlarlı vatandaşların kendisine tekrar görev vereceğinden hiçbir şüphesi olmadığını belirten Selvitopu, “İnşallah seçildikten sonra da sizlerle beraber Karabağlar’daki vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. Ben siyaseti araç olarak görüp esas olanın hizmet olduğunu düşünenlerdenim. Bundan sonra da aynı amaçla çalışmalara devam edeceğiz. Ve Karabağlar’ı daha modern ve güzel bir kent haline getireceğiz” dedi.
Geçtiğimiz 5 yıllık süreçte Karabağlar’da tüm muhtarlarla uyum içerisinde çalıştıklarını söyleyen Selvitopu, “Bütün muhtarlarımdan son derece memnun olduğumu ifade edeyim.Önümüzdeki dönemde de inşallah sizlerle beraber seçiliriz Karabağlar’a daha güzel hizmetler getiririz” diye konuştu.

Teşekkür plaketi ve çiçek takdim ettiler
Selvitopu son olarak kendisine oy versin, vermesin herkese eşit hizmet etmeye devam edeceğini sözlerine ekledi. Konuşmanın sonunda muhtarlar Selvitopu’na teşekkür plaketi ve çiçek takdim ederken, el ele vererek de fotoğraf çektirdiler.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Görkem Duman muhtarlarla buluştu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.