Karabağlar’da vatandaş isyanda! “Haram zıkkım olsun!”

Karabağlar’da vatandaş isyanda! “Haram zıkkım olsun!”
  • 2 Eylül 2016 16:50

Karabağlarda 15 gündür su çıkmazı. Medya Ege Whatsapp ihbar hattına gelen bir şikayette Karabağlar’da meydana gelen bir boru patlamasının 15 gündür onarılamadığı ve 15 gündür bu bölgede suların boşa aktığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre Karabağlar, Kibar Mahallesi 3763 /3 sokakta bulunan alanda bir su patlağı oldu ve bu arıza 15 gündür belediye tarafından onarılmadı. İhbarda bulunan kişi Karabağlar Belediyesi’nin 15 günden beri arandığını ancak belediyeden hiç kimsenin buraya gelmediğini ve müdahale etmediğini söyledi. Mahalle sakinlerinin de bu durumdan oldukça rahatsız olduğunu belirten Karabağlarlı vatandaş, “Karabağlar Belediyesi 15 gündür aranıyor ama ne yazık ki bu su rezaletine kimse müdahale etmiyor. 15 gündür akan suyun hesabını ben veriyorum, halk veriyor, insanlar veriyor.ıı Yazık çok yazık. Bu rezaletten sorumlu kim varsa hakkım ona haram zıkkım olsun” açıklamasında bulundu.

Karabağlar'da vatandaş isyanda! "Haram zıkkım olsun!"

Kaynak: Medya Ege

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menderes’te Şehitler Unutulmadı
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. İrfan ekici İzmir dedi ki:

    İzmir CHP belediyecilik böyle bişey çalışmıyor bu CHP BELEDİYEDE İŞ YAPMIYOR İZMİR İN ÇEVRESİ Nİ ÇÖPLÜĞE BENZETİLER GÖRDÜK

  2. Anonim dedi ki:

    beledıye nedır ya beledıye nedır ıs yapar ama yok yolların boklugundan sanayıden cıkamaz olduk ya adam gıbı yapılsın ısler yada yapamıosa ıstıfa edsınler cop parası su atık parası almasını bılen beledıye hıc bısekılde yol calısması yok anca eglenmeye adamlarını beledıyeye sokmaya yarıyan bı beledıye mevcut

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.