Karabağlar’da spor zamanı

Karabağlar’da spor zamanı
  • 29 Nisan 2016 08:30

Yaz mevsimin yaklaşmasıyla Karabağlar Belediyesi’nin spor merkezlerinde step, aerobik, pilates, zumba, halk oyunları, ritm ve tenis  kurslarına katılan kursiyer sayısında büyük artış yaşanıyor. Spor eğitmenleri eşliğinde egzersiz yapan kadınlar hem form tutuyor, hem de yaza fit girmenin planlarını yapıyor.

Karabağlar Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından açılan spor tesislerinde her yaştan kadın spor yapma imkanı buluyor. Karabağlar ilçesinde Gürcan Ulucan Spor Merkezi, İhsan Alyanak Spor Salonu, Devrim Spor Merkezi, Uğur Mumcu Spor Merkezi, Karabağlar Spor Merkezi, Cumhuriyet Ticaret Meslek Lisesi Spor Salonu ve Basın Sitesi Tenis Kortu’nda toplam bin 150 kadın kursiyer kurslardan yararlanıyor.

Karabağlar’da spor zamanı

Hafta boyunca kurs var

Haftanın 3 günü aerobik, pilates, 1 günü halk oyunları ve ritm, 2 gün zumba, 2 gün ise tenis kortlarından yararlanan kadınlar, spor yapmanın önemine dikkat çekerken, aynı zamanda yaz mevsimi yaklaşırken zayıf ve formda kalmak için tüm kurslara tam katılım sağladıklarını belirttiler.

Karabağlar’da spor zamanı

Spor okullarına da ilgi büyük

Karabağlar Belediyesi’nde kadınlara yönelik spor kurslarının yanı sıra 4-18 yaş arasında gençlere yönelik basketbol, voleybol, futbol, jimnastik, bocce, taekwondo, karate, halk oyunları, halk oyunları ritm ve tenis kursları da devam ediyor. Yetkililer ayrıca erkek yetişkinlere yönelik halk oyunları, ritm ve tenis kursları ile engellilere yönelik(otizm grubu) hareket eğitimi kurslarına da hafta içi ve hafta sonu dahil toplam iki bin 910 kursiyerin devam ettiğini ifade ettiler.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.