Karabağlar’da İzinsiz İlanlara Geçit Yok

Karabağlar’da İzinsiz İlanlara Geçit Yok
  • 2 Ocak 2016 11:17

Karabağlar Belediyesi  izinsiz asılan ilan, afiş ve panolara yönelik denetimlerini arttırdı. İlçe sınırlarında 2015 yılında toplam 146 bin izinsiz asılan tanıtım aracı toplatıldı. Asanlar hakkında da cezai işlem uygulandı.

Karabağlar Belediyesi, çevre kirliliği, görüntü kirliliği yaratan ve izinsiz asılan pano, bez afiş, pankart gibi tanıtım araçlarına yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri,  geçtiğimiz yıl izin el alınmadan asılan 146 bin ilana el koydu. Denetimlerde ilginç görüntüler de oluşurken, bazı tanıtım araçlarının trafik lambalarına bile asıldığı görüldü. Toplanan araçlar belediye ekipleri tarafından imha edildi ve Kabahatler Kanunu’na göre de izinsiz çalışmada bulunanlara cezai işlem uygulandı.

2016’da da kararlılık var

Karabağlar İlçesi’nde izinsiz asılarak görüntü kirliliğine sebep olan ilanlara karşı  yürütülen çalışmaları  değerlendiren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, izinsiz ilan asılmasına kesinlikle müsaade edilmeyeceğini ve 2015 yılında olduğu gibi 2016 yılında da belediye ekiplerince gerçekleştirilecek çalışmalarla Karabağlar’da çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçileceğini ifade etti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Farklı Renkli Kelebekler Otizmlilerin sorunlarına ayna tutuyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.