KARABAĞLAR’DA HURDA ARAÇLAR KORKU SAÇIYOR!

KARABAĞLAR’DA HURDA ARAÇLAR KORKU SAÇIYOR!
  • 20 Eylül 2016 10:38

Karabağlar’da sokak aralarına terk edilen sahipsiz araçlar vatandaşı isyan noktasına getirdi.

Karabağlar Belediyesi’nin duryuma duyarsız kaldığını iddia eden vatandaşlar, “Araçların kaldırılması için can yakan bir olayın olması mı gerekiyor” diye soruyor.

Karabağlar ilçesinin hemen hemen her mahallesinde yol kenarına tekedilmiş bir yada birkaç hurda göze çarpıyor. Sarhoşların ve madde bağımlılarının mesken olarak kullandığı bu araçların Karbağlar Belediyesi’ne defalarca yapılan şikayetlere rağmen müdahale edilip kaldırılmaması  vatandaşların tepkisine neden oluyor. Vatandşalar sahipsiz olarak bilinen bu araçlar nedeniyle huzursuz olduklarını ifade ederek; “Bu araçlar yıllardır burada. Bir çoğu alkolikler, madde bağımlıları ve hayvanların mekanı haline geldi. Mahalleye yaydığı koku da cabası. Şikayetlerimiz üzerine bizlere sahibi belli değil deniyor. Oysa sahibi belli araçlar bile hatalı ve yanlış parkla çekilirken mahalleler için tehlike arzeden bu araçlar sahibi beli değil bahanesi ile sorun olmaya devam ediyor” dedi.

İLLA PATLAMASI MI LAZIM?
Karabağlar Belddiye Başkanı Muhittin Selvitopu’na da tepki gösteren Karabağlar sakinleri şunları ifade etti;
Başkan göreve geldikten sonra bir kez sokakta görmedik. Adeta memur zihniyeti ile sabah 8 akşam 17 belediye arası belediye yönetiyor. Sokakları gezmediği Karabağlar sokaklarının halinden anlayabilirsiniz. Parklar sahipsiz, sokaklarımız bakımsız. gezseydi bu araçları görür müdahale ederdi. Sanırım son zamanlarda haberleri de izlemiyor. Yol kenarlarına bırakılan araçların patlatılması sonucu kaç şehit verdiğimizden haberi yok. Karabağlar Belediye Başkanı Muhitin Selvitopu’nun bu araçların kaldırılması talimatını vermesi için böylesi bir patlama mı olması gerekiyor.

KARABAĞLAR'DA HURDA ARAÇLAR KORKU SAÇIYOR!

KARABAĞLAR'DA HURDA ARAÇLAR KORKU SAÇIYOR!

KARABAĞLAR'DA HURDA ARAÇLAR KORKU SAÇIYOR!

KARABAĞLAR'DA HURDA ARAÇLAR KORKU SAÇIYOR!

KARABAĞLAR'DA HURDA ARAÇLAR KORKU SAÇIYOR!

Kaynak ;  Medya Ege

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.