Karabağlar’da en keyifli sömestr

Karabağlar’da en keyifli sömestr
  • 25 Ocak 2017 10:58

Karabağlar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sömestre tatiline giren çocukları unutmadı. İlçedeki altı semt merkezinde çocukların beceri ve işe olan yatkınlıklarını ortaya çıkartacak atölye çalışmaları başladı. 

 

Atölye çalışmalarından biri olan kilden heykel yapma çalışması  Limontepe Semt Merkezi’nde düzenlendi. Resim Öğretmeni Mehmet Aslan tarafından önce resim yapma tekniklerini öğrenen çocuklar ardından kilden heykeller yaparak yeteneklerini geliştirmeye çalıştı. İlk defa böyle bir çalışma yaptıklarını söyleyen çocuklar,  2 saat süren atölyeden büyük bir keyif aldılar. 

Sömestre boyunca etkinliklere devam 

Karabağlar Belediyesi’ne bağlı Aşık Veysel, Limontepe, Cennetçeşme, Reşat Nuri, Aydın Mahallesi, Eskiizmir ve Esendere Semt Merkezleri’nde tatil boyunca bu etkinlikler belirlenen gün ve saatlerde devam edecek. Atölye çalışmaları ise Taş Boyama, Karışık Teknik Resim, Maske Dökümü, Jüt İple Avize Yapımı, Mozaik Çalışması, Quelling, Maske Boyama  ile Karagöz&Hacivat gösterilerini kapsıyor.  

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menderes Başkan Adayı Sinan Akdeniz; “Sandıkta birleşelim, birlikte yönetelim”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.