Karabağlar’da boş sokaklarda asfalt atağı

Karabağlar’da boş sokaklarda asfalt atağı
  • 17 Ocak 2021 11:38

Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokağa çıkma kısıtlaması günlerini fırsata çevirerek, boş cadde ve sokakları asfaltlamaya devam ediyor. Ekipler bu hafta sonu Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giden ve sürücülerin yoğun olarak kullandığı Gülyaka Mahallesi’ndeki 2973 Sokak’ta çalışmaya devam etti. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Saim Çıkrıkçı Caddesi’nin alternatif olan güzergahtaki çalışmaları denetleyerek, işçilere kolaylıklar diledi. Vatandaşlarla sohbet eden ve onların taleplerini dinleyen Başkan Selvitopu, çay ikramlarını da geri çevirmedi.Karabağlar'da boş sokaklarda asfalt atağı

Başkan Selvitopu, Karabağlar Belediyesi olarak gece gündüz sahada olduklarını vurgulayarak, “Ekiplerimiz özellikle bu pandemi döneminde yoğun ve özverili bir çalışma yürütüyor. Kentimizin temiz tutulmasından yapım işlerine kadar bir çok farklı alanda, tüm gücümüzle hizmet vermeye gayret ediyoruz. Özellikle hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması saatlerini mümkün olduğunca iyi değerlendirmek istiyoruz. Aynı anlayışla gelecek günlerde de sahada olacağız” dedi.

Karabağlar’da asfaltlamaya özel önem verdiklerini ve bu amaçla makine parkını, üretim tesisini güçlendirdiklerine dikkat çeken Başkan Selvitopu, “Asfalt plentimizi doğalgaza dönüştürerek tasarruflu hale getirdik. Geçen aylarda satın aldığımız asflat kazıma makinesi ve silindir hizmet vermeye başladı. Yakın zamanda özkaynaklarımızla satın alacağımız asfalt serme makinesini de Karabağlar’a kazandıracağız. Böylece araç parkı açısından kendi kendine yetebilecek az sayıdaki yerel yönetimlerden olacağız. Temel hedefimiz bütçemizi doğru kullanarak, Karabağlarlılara eşit ve nitelikli hizmet vermek” diye konuştu.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Gülyaka Mahallesi’ndeki çalışmalar kapsamında günde yaklaşık 250 ton asfalt seriyor.Karabağlar'da boş sokaklarda asfalt atağı

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay Kiraz'ın köylerinde: Kentimizi birlikte kalkındıracağız
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.