Karabağlar Belediyesi görev başında

Karabağlar Belediyesi görev başında
  • 17 Mart 2020 15:06

Dezenfeksiyon çalışmalarına parklarda devam edildi. Ödemeler de internet üzerinden yapılabilecek.

Karabağlar Belediyesi, tüm dünyayı tehdit eden koronavirüse karşı önlemlerini sürdürüyor. Toplu yaşam ve kullanım alanlarında dezenfeksiyon çalışmaları devam ederken, yurttaşların hizmet binalarına gelmeden internet üzerinden ödeme yapmalarına da olanak sağlandı.Karabağlar Belediyesi görev başında

Mart ayı boyunca yapacağı tüm sosyal, kültürel, eğitsel ve sportif etkinlikleri erteleyen; semt merkezleri, KARBEM ve spor okullarındaki eğitimlere ara veren Karabağlar Belediyesi, ortak kullanım alanlarında dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Atatürk Yükseöğrenim Kız Öğrenci Yurdu’nun ardından,  yurttaşların yoğun ilgi gösterdiği parklarda da ilaçlamalara başlandı. Özellikle çocukların kullandığı oyun gruplarıyla, oturma alanları ve spor aletlerinin dezenfekte işlemleri gerçekleştiriliyor. Bu çalışmaların ilçedeki tüm parklarda, belirli aralıklarla devam edeceği belirtildi. Ayrıca çöp konteynerleri de düzenli olarak ilaçlarla temizleniyor.

Karabağlar Belediyesi görev başında

Bu arada Karabağlar Belediyesi, İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge kapsamında, Uzundere Türkan Şoray Nikah Salonu’ndaki düğün, nişan gibi etkinlikleri durdurdu.

Belediyenin sosyal medya hesaplarından paylaşılan açıklamada da, tüm personelin görevinin başında olduğu vurgulanarak, “Halk sağlığını korumak ve korona virüsün (covid-19) yayılmasını önlemek amacıyla, hizmet binalarımız ile birlikte halkın toplu olarak bulunduğu alanların; cadde, sokak, meydan, bulvar, pazaryeri ve benzeri yerlerin temizlenmesi, dezenfekte edilmesi, çöplerin günlük olarak toplanması ve diğer belediye hizmetlerinin de yürütülmesi için çalışmalarına yoğun olarak devam edecektir” denildi.

İnternetten kolay ödeme

Karabağlar Belediyesi, yurttaşların hizmet binalarına gelmeden internet üzerinden kolayca ödeme yapması için de altyapı hazırladı. Buna göre “www.karabaglar.bel.tr”  adresindeki Karabağlar Belediyesi web sayfasına girecek yurttaşlar, “e-belediye” linkine tıklayarak üyelik formunu dolduracak ve işlemlerini başlatabilecek. Sürecin ardından ödemeler kredi kartıyla gerçekleştirilebilecek.

 Karabağlar Belediyesi görev başında Karabağlar Belediyesi görev başında

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.