Karabağlar Belediyesi, asfalt serim makinesini de ilçeye kazandırdı.

Karabağlar Belediyesi, asfalt serim makinesini de ilçeye kazandırdı.
  • 11 Mart 2021 10:17

Karabağlar Belediyesi, 58 mahalledeki 3600 sokağa eşit ve nitelikli hizmet vermek amacıyla Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi’ndeki araç parkını güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda geçen aylarda satın alınan asfalt kazıma ve silindir makinelerinin yanına, asfalt serim aracı da eklendi. Yakında teslim alınacak kamyonlarla birlikte toplam maliyeti 10 milyon lirayı aşan son model araçlar, Karabağlar’a kazandırılmış oldu. Eğitimli personel tarafından kullanılan bu makineler, ilçe sokaklarında gece gündüz hizmet vermeye başladı. Karabağlar Belediyesi ekipleri, Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi’ndeki günlük 450 ton kapasiteli tesiste üretilen asfaltı, belirlenen program doğrultusunda farklı mahallelere seriyor.

Karabağlar Belediyesi, asfalt serim makinesini de ilçeye kazandırdı.

Daha modern bir Karabağlar!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, vatandaşların kendilerine emanet ettiği her kuruşu kamu yararına kullanmaya özen gösterdiklerini vurguladı. Bu anlayış doğrultusunda, Karabağlar Belediyesi’nin mütevazı bütçesine rağmen son teknolojiye sahip asfalt kazıma, asfalt serim, silindir, kamyon gibi araçları satın aldığını belirten Başkan Selvitopu, “Toplam maliyeti 10 milyon lirayı aşan bu yeni araçlarımız, yeni kamyonlarımız dışında Karabağlar sokaklarında hizmet vermeye başladı. Kamyonlarımızı da yakında teslim alacağız. Amacımız, 500 bin insanımızın daha modern koşullarda yaşamını sürdürdüğü bir ilçe oluşturmak. Bu bakış açısıyla çalışmaya ve şantiyelerimizi güçlendnirmeye devam edeceğiz” dedi.

Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi’ndeki asfalt üretim tesisinin (plent) önemine dikkat çeken Başkan Selvitopu, “Böyle bir tesis İzmir’de sayılı. Plentimizi geçen yıllarda motorinden doğalgaza dönüştürerek, ekonomik ve çevreci bir adım atmıştık. Şimdi bunun yararını görüyoruz. Günde yüzlerce ton asfalt üretip, bunu son teknoloji araçlarla sokaklara seriyoruz” diye konuştu.Karabağlar Belediyesi, asfalt serim makinesini de ilçeye kazandırdı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Filiz Ceritoğlu Sengel "Hep Birlikte Zorluklarla Mücadele Ettik"
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.