Karabağlar Belediye Meclisi toplantıları ertelendi

Karabağlar Belediye Meclisi toplantıları ertelendi
  • 27 Mart 2020 18:32

Karabağlar Belediye Meclisi’nin nisan, mayıs ve haziran ayı toplantıları, Cumhurbaşkanlığı ve İçişleri Bakanlığı genelgeleri doğrultusunda ertelendi.

Karabağlar Belediye Meclisi’nin 02.03.2020 tarihinde yapılan son toplantısında, bir sonraki birleşimin 1 Nisan 2020 tarihinde saat 18.00’de gerçekleştirilmesi kararlaştırılmıştı. Ancak ülkemize de sıçrayan koronavirüs  salgınına karşı alınan önlemler kapsamında, yeni bir genelge yayınlandı. Buna göre büyükşehir, il, ilçe, belde belediyeleri ve mahalle idare birlikleri meclisleriyle il genel meclislerinin nisan, mayıs ve haziran toplantılarının ertelenmesi istendi.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da, başta 1 Nisan’daki olmak üzere meclis toplantılarının 3 aylığına ertelendiğini duyurdu. Selvitopu ayrıca genelge uyarınca, olağanüstü toplantı çağrısı yapabileceklerine dikkat çekti.

Genelgede, “Bu süreçte mahalli idarelerin görevlerinin aksamaması/devamı için meclisin toplanmasının çok zorunlu olduğu hallerde ilgili mevzuatı çerçevesinde olağanüstü toplantı yapılmasına gerekli sağlık tedbirlerinin alınması sağlanarak izin verilebilecektir” deniliyor.

Karabağlar Belediye Meclisi toplantıları ertelendiKarabağlar Belediye Meclisi toplantıları ertelendiKarabağlar Belediye Meclisi toplantıları ertelendi

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.