Kalpler Gaziemir için atıyor

Kalpler Gaziemir için atıyor
  • 12 Şubat 2021 10:50

14 Şubat Sevgililer Günü’nde kamera karşısına geçen Gaziemir Belediyesi çalışanları, “Kalbimiz her zaman Gaziemir için atıyor” mesajı verdi.

Gaziemir Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü kutlamaları kapsamında özel bir çalışmaya imza attı. Kamera karşısına geçen belediye personeli Gaziemir’le ilgili duygularını dile getirdi. Belediye çalışanları, “Sadece 14 Şubat Sevgililer Günü’nde değil, kalbimiz her zaman Gaziemir için atıyor” mesajı verdi. Gaziemir için büyük bir sevgiyle hizmet ürettiklerini dile getiren çalışanların mesajları kısa film haline getirildi. Film, belediyenin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Çalışma kapsamında, belediye personellerinin fotoğraflarının ve mesajlarının yer aldığı görsel hazırlandı. Özel tasarım görsel çalışma, ilçedeki ilan tabelalarında da yayınlandı.

Çalışmaya katkı koyan belediye personeline teşekkür eden Belediye Başkanı Halil Arda, “Gaziemir Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Bu ailenin her bireyi Gaziemir için büyük bir sevgiyle çalışıyor. Sevgi; emek ister, özveri ister, fedakârlık ister. Yüreğimizdeki Gaziemir sevdamızla ilçemiz için canla başla hizmet ediyor, hemşehrilerimizin mutluluğu için çalışıyoruz. Sadece bir gün değil, kalbimiz her gün Gaziemir için atıyor!” diye konuştu. Kalpler Gaziemir için atıyorKalpler Gaziemir için atıyorKalpler Gaziemir için atıyorKalpler Gaziemir için atıyor

Bu haber ilgini çekebilir ->  Filiz Ceritoğlu Sengel: Benim Hedefim Efes Selçuk!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.