Kaliteli hizmet için eğitim

Kaliteli hizmet için eğitim
  • 20 Temmuz 2018 11:34

İlçede yaşayan vatandaşları için sağlıktan, çocuk haklarına kadar birçok konuda eğitim seminerleri düzenleyen Bornova Belediyesi, daha kaliteli hizmet verebilmek için de çalışanlarına hizmet içi eğitim veriyor. Bu kapsamda yaptığı çalışmalarla personellere 2014 yılından bu yana 2 bin 468 saati son 6 ayda olmak üzere toplam  20 bin 943 saat eğitim desteği sağladı.

Bornova Belediyesi gerçekleştirdiği hizmet içi eğitimlerle çalışanlarının iş hayatındaki başarıları ve motivasyonlarını yükseltiyor. Vatandaşlarına daha kaliteli hizmet sunma hedefi ile mevzuat eğitimleriden öfke kontrol ve stresle baş etme yöntemlerine kadar birçok konuda eğitimler düzenleniyor. 2014 yılından bu yana çalışanlarına 20 bin 943 saat eğitim desteği sağlandı.

2018’in ilk yarısında mevzuata ağırlık veridi

Bornova Belediyesi personelinin motivasyonunu yükseltmek, görev ve sorumlulukları konusunda da daha fazla bilgi sahibi olmaları için 2018 yılının ilk 6 ayında mevzıat eğitimlerine ağırlık verdi. 689 personel bu yıl içinde toplamda 2 bin 468 saat eğitim aldı.

Çalışanlar; yaşamda kalite, inovasyon,etkili iletişim, beden dili, tebligat kanunu, kabahatler kanunu, çevre kanunu, imar ve belediye kanunları ile Atatürk İlkeleri  ve İnkılap Tarihi, Ulusal Güvenlik gibi 27 farklı konuda eğitim aldı. 2018’in ikinci yarısında gerçekeleşecek eğitimlerde ise hizmet kalitesi yükseltmeye yönelik seminerlere ağırlık verilecek.

Göreve ilk geldiklerinde yapılan stratejik planlamalarda personele anket uyguladıklarını ifade eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bu anketlerde personelin öncelikli taleplerinin başında eğitim geliyordu. Bizde bu doğrultuda her yıl eğitimler düzenliyoruz. Amacımız, ilçemize ve vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmeti verebilmek” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Tarım üretimi kooperatifle desteklenecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.