KAHVALTINI AL SANAT SOKAĞINA GEL

KAHVALTINI AL SANAT SOKAĞINA GEL
  • 3 Nisan 2016 10:45

Sanat Sokağı USYAD Grubu tarafından düzenlenen “1. Geleneksel USYAD Sokak Kahvaltısı” Urla Sanat Sokağında gerçekleşti. “Kahvaltını Al Sanat Sokağına Gel” sloganıyla tüm Urla’nın Sanat Sokağına davet edildiği kahvaltılı buluşmada vatandaşları Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’da yalnız bırakmadı.

Kahvaltıya katılanlarla teker teker sohbet eden Kaymakam Demiryürek ve Başkan Uyar, Sanat Sokağına kurulan masalara geçerek hep birlikte kahvaltı yaptılar. Urlalılar, evlerinde hazırladıkları yiyecekler  ve Belediye İkram Aracı tarafından yapılan çay servisiyle güneşli bir bahar sabahında keyifli bir kahvaltı gerçekleştirdiler.

KAHVALTINI AL SANAT SOKAĞINA GEL

Kaymakam Murat Sefa Demiryürek ve Başkan Sibel Uyar, verilen kahvaltı için USYAD Grubuna teşekkür ederek, bu tür toplu organizasyonların Urla’nın birliği ve beraberliği için çok önemli olduğunu vurguladılar.

Kahvaltının ardından ise Kaymakam Demiryürek ve Başkan Uyar önderliğinde Sanat Sokağı ve çevresindeki tarihi yapılar ve kafeler gezilerek, iş yeri sahiplerine bol kazançlar dilendi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.