Kadınlardan Başkan Piriştina’ya semt evi teşekkürü

Kadınlardan Başkan Piriştina’ya semt evi teşekkürü
  • 20 Mayıs 2016 08:26

Buca Belediyesi’nin kadınların toplumsal yaşama katılım oranlarını arttırmaya yönelik çalışmalarına, hizmetlerden yararlanan kadınlardan teşekkür geldi. Çamlıkule Semt Evi’nin pilates kursiyerlerinin Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’ya teşekkür etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Eğitim, spor, hobi geliştirme ve çocuk bakımı alanlarında ücretsiz hizmet veren Çamlıkule Semt Evi’nin kursiyerleri Belediye Başkanlarını kendi elleriyle hazırladıkları menü ve danslarla ağırladı. Hayatta kadının tuttuğu her işin çok farklı ve güzel olduğunu belirten Başkan Piriştina, “Söz veriyorum! Ne zaman, ne isterseniz emrinizdeyim. Mücadele arkadaşınız olarak yanınızdayım” sözleriyle desteklerinin devam edeceğini ilettti.

Kadınlardan Başkan Piriştina’ya semt evi teşekkürü

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Çamlıkule Semt Evi’nin 150 kişilik pilates kursiyerleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Buca Halk Eğitim Müdürü Recai Dere’nin de katıldığı kahvaltı, kadınların kendi elleriyle yaptığı muhteşem menüyle adeta yemek şölenine döndü.

Bucalı kadınlar, hobi, sanat kurslarıyla boş zamanlarını değerlendiren, meslek edindirme kurslarıyla yeni çalışma alanlarına kapı açan, pırlanta merkezleri ile çocuklarının bakımına destek olan Çamlıkule Semt Evi için Başkan Piriştina’ya teşekkür etti. Pilates kursiyeri Dilek Işık, ücretsiz pilates kursu sayesinde sağlığına kavuştuğunu vurguladı.

Kadınlardan Başkan Piriştina’ya semt evi teşekkürü

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ise kadına yönelik yapılan yatırımların geleceğe yatırım olduğunu söyledi. Kadının tuttuğu her işin çok daha farklı ve güzel olduğunu ifade eden Başkan Piriştina, her zaman, ne isterlerse kadınların yanında olacağına dair söz verdi.

Buca İlçe Halk Eğitim Müdürü Recai Dere, Buca Belediyesi ile elele vererek kadınlara hizmet sunmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Konuşmaların ardından pilates kursunda eğitim alan kursiyerler sahneledikleri dans gösterileri ile yoğun alkış aldı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.