“KADINLAR EL ELE, HEP BİRLİKTE GÜÇLENMEYE”

“KADINLAR EL ELE, HEP BİRLİKTE GÜÇLENMEYE”
  • 21 Nisan 2016 09:08

Urla Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl Çeşmealtı’nda açmış olduğu Semt Evi, kadınlar, çocuklar ve tüm vatandaşlar için hem bir eğitim yeri, hem de sosyalleşebilecekleri bir adres olmaya devam ediyor. Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı’nın Urla Belediyesi Kadın Aile Müdürlüğü’nde açtığı Liderlik Eğitim Atölyesinden sonra vakıf tarafından Atölye bu hafta da Çeşmealtı Semt Evi’nde açıldı. Altı gün süren eğitimde Vakıf adına Urla Belediyesi Personeli Sosyolog Ferda Çelik atölyeye katılan birçok kadına liderlik konusunda eğitim verdi.

“Kadınlar El Ele, Hep Birlikte Güçlenmeye. Biriz Eşitiz. Hiç bir şey İçin Geç Değil” sloganıyla patronaj ilişkilerinden farklı bir liderlik anlayışı ile kendi hayatlarında var olan liderliklerinin farkına varan kadınlar grup çalışmaları sonucunda “kadın hakları bildirilerini” yayınladılar.

"KADINLAR EL ELE, HEP BİRLİKTE GÜÇLENMEYE”

Kadınlar, düzenlenen dramatik oyunlarla bazen başkan, bazen kooperatif üyesi, bazen de gözlemci oldular. Atölyeleri destekleyen videolar, görsel ve yazılı kaynaklar aracılığıyla kadınlar hem keyifli sohbet gerçekleştirdi hem de farkındalık kazanmış oldu. Grup üyeleri arasında yeni arkadaşlıklar kurularak ilişkilerin güçlendirildiği eğitimde “Kadın Sağlığı Eğitim Programına” devam etmeye karar verildi.

Ayrıca, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı haftaya Zeytinalanı Semt Evi’nde “Liderlik Eğitim Atölyesi” açacaktır.

Atölye çalışmaları, Urla Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Eğitim Salonu’nda müdürlük personeli tarafından düzenli aralıklarla gerçekleştirilmektedir. Liderlik atölyesi ve diğer eğitimler hakkında bilgi almak için 754 10 88 no’lu telefondan 184 dahili hattı arayabilirsiniz.

Bu haber ilgini çekebilir ->  İZMİR, BAYRAM TATİLİNDE MENEMEN'DE BULUŞTU
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.