İzmirli Başkanlara Büyük Onur

İzmirli Başkanlara Büyük Onur
  • 20 Ocak 2016 17:49

Gazete Ege/Türkiye’deki tüm il ve ilçeler bazında kurum, kişi ve kurum projelerinin yarıştığı Golden City Awards, 2016’nın aday isimlerini açıkladı. 30 Ocak 2016 günü İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek ödül töreni öncesinde, aday isimleri ilan edildi ve internet üzerinden yapılan oylama başlatıldı.

Her kişinin bir kez oy verebilmesini ve makine hilesiyle oy verilmesini önlemek amacıyla sosyal medya hesapları onayıyla oy verilen yarışmada İzmir’den aday çıktı. Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ve  Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ‘En Başarılı İlçe Belediye Başkanları’ adayları arasında yer aldı.

“BÜYÜK SORUMLULUK”

Gazete Ege‘ye konuşan Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Çeşme adına gururlanıyorum. Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde  New York Times’ta yapılan bir listede,  görülmesi gereken 52 yer listesinden 14. sırada Çeşme bulunuyordu. Şahsım ve Çeşme halkı adına çok mutlu ve gururluyum. Bunlar tabi ki bizlere büyük sorumluluklar da yüklüyor daha çok çalışmamız adına.”

Listede yer alan bazı isimler ise şöyle; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı.

Sadece internet üzerinden oylama yapılan sitede oy vermek için http://www.goldencityawards.com girmek ve oylamaya katıl tuşuna basmak gerekiyor.

 

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Yeşilçam'ın Çehresi Değişecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.