“İzmir’in Geleceğini EGİAD’ta Görüyorum”

“İzmir’in Geleceğini EGİAD’ta Görüyorum”
  • 25 Mart 2016 12:33

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu katıldığı bir canlı yayında gündemi değerlendirdi. Başkan Aziz Kocaoğlu, AK Parti İzmir Milletvekili ve MKYK Üyesi Atilla Kaya’nın Ankara saldırısından sonra gelen ‘Sorumlular istifa etsin’ açıklaması nedeniyle Ege Genç İşadamları Derneği Başkanı Seda Kaya’ya yaptığı çıkışla patlak veren tartışmaya neden dahil olduğunu açıkladı.

Başkan Kocaoğlu, “Bu bir süreç… Bugün de Karşıyaka taraftarı 30 çocuk ifadeye çağrıldı. Konuşma, hiçbir şeye karışma, sadece hükümetin lehinde konuşabilir, yazabilirsin… Eleştiri hakkın yok! Eleştirirsen hep beraber düğmeye basılmış gibi üstüne gelinir. Ben de göreve geldiğimden bu yana EGİAD’a özel önem veriyorum. Genç oldukları için, İzmir’in pırıl pırıl, dünyayı tanıyan, ülkesini tanıyan, iş yapan gençleri oldukları için önem veriyorum. İzmir’in geleceğini de EGİAD’ta görüyorum. Ben bunlara umut bağlamışım. Bir kelimeden hareketle hırpalanmalarına yani susturulmak niyetine kent adına karşı çıkıyorum. Pırıl pırıl gençler… Seda Kaya da bunlardan birisi… O zaman hiç konuşmayalım biz, sadece taraftarları konuşsun” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.