“İzmirimizin verdiği kararı saygıyla selamlıyorum”

“İzmirimizin verdiği kararı saygıyla selamlıyorum”
  • 1 Nisan 2019 16:33

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “İzmirimizin verdiği kararı saygıyla selamlıyorum” dedi.
Zeybekci, bugün Twitter’daki sayfasından yaptığı ilk paylaşımda “Seçim sonuçlarının İzmir’imize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Milletimiz bir karar vermiştir. Her zaman dile getirdiğimiz gibi milletimizin iradesinin üstünde bir güç tanımadık. İzmir’imizin verdiği kararı saygıyla selamlıyorum” dedi.
Zeybekci, ikinci tweetinde “Güzelsin asil duruşlu, medenisin hoş görülü, olduğun gibi içli dışlı” diyerek çıktığımız yolda İzmir’imizin sokaklarını dolaşarak milyonlarca vatandaşımıza ulaştık. Bu süreçte bize samimiyetini ve sevgisini eksik etmeyen hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Zeybekci paylaşımlarını “Bu vesileyle gece gündüz demeden birlikte koştuğumuz tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra da, bu can bu bedende oldukça İzmir’imize hizmet etmeye devam edeceğiz. İzmir’imize hizmetkar olmak benim için bir şereftir” cümleleriyle bitirdi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bayram oyuncaklarla başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.