İzmir’i, İstanbul’da temsil edecek!

İzmir’i, İstanbul’da temsil edecek!
  • 21 Ekim 2019 12:55

  İzmir’in profesyonel olarak dövüşen tek kadın boksörü Burçin Çakır 26 Ekim’de Kadiköy Boks Spor Kulübü Sedar Avcı promotörlüğünde İzmir’i temsil edecek. Çalışmalarını kendi imkanlarıyla sürdüren Çakır, “Bugüne kadar bu sporda verdiğim var olma mücadelesini, kazanacağım maçlarla süslemek istiyorum” dedi.
İzmir'i, İstanbul'da temsil edecek!

‘KADIN İSTERSE BAŞARIR’

Türkiye ve Ege Bölgesi’nde birçok dereceye imza atan eski İzmir Emniyet Spor Gücü boksörü Burçin Çakır, 26 Ekim’de İstanbul Kadıköy’de çıkacağı ikinci profesyonel maçına hazırlanıyor. 31 yaşındaki kadın boksör, İzmir’i temsil etmenin gururunu yaşadığını söyleyerek kazanacağı maçlarla tüm kadınlara örnek olmak istediğini aktardı. İlk profesyonel maçına 27 Temmuz’da Ukrayna’da çıkan Çakır şunları söyledi: “İzmir’in profesyonel olarak dövüşen ilk ve tek kadın boksörü olarak kazanacağım maçlarla tüm kadınlara örnek olmak istiyorum.  Hiçbir imkansızlık beni yıldırmıyor. Aksine daha çok motive oluyorum. Bir kadın isterse her şeyi başarır. Ben zor imkanlar arasında boksta var olma mücadelesi yürüttüm. Yürütmeyi de sürdüreceğim. Önümdeki maçlarda galip gelerek kendimden söz ettirmek istiyorum. Bana destek veren ailem başta olmak üzere herkesi gururlandırmak istiyorum.”

İzmir'i, İstanbul'da temsil edecek!

‘DESTEĞE İHTİYACIM VAR’

 

Bugüne kadar tüm çalışmalarını kendi imkanlarıyla sürdürdüğünü belirten “Kendi imkanlarım ile bugüne kadar tek başıma mücadele ettim. Antrenmanlarımı evimin çevresindeki parkların spor için ayrılan alanlarında ve cebimden ödediğim spor salonu üyelikleri ile sürdürdüm. Çalışanı olarak iş hayatıma devam ettiğim Tekna Turizm ve Taşımacılık İstanbul’daki mücadelem öncesi yanımda durma kararı aldı. Onlara sonsuz teşekkür ederim. Ancak bu süreç biliyorsunuz destek olmadan ilerlemiyor. Önümde beni bekleyen yurtdışı dövüşlerinde arkamda duracak ve beni destekleyecek sporseverlerin manevi, maddi yanımda olmasına ihtiyacım var. İzmir’in benimle yanıma durmasını diliyorum” dedi.

 

 

 

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.