İzmir’e şehit ateşi düştü

İzmir’e şehit ateşi düştü
  • 12 Şubat 2019 11:20

Kurmay Pilot Yüzbaşı Ümit Özerli’nin İzmir’in Bayraklı ilçesinde yaşayan ailesine şahadet haberi ulaştı. Emekli astsubay baba Nurettin Özerli ile anne Ayşe Özerli’ye acı haber, askeri yetkililer ve ilçe kaymakamı tarafından sağlık ekipleri eşliğinde verildi. Oğlunun şehit olduğunu öğrenen çift, gözyaşlarına boğuldu. Aile, İzmir’de bulunan ve kendileriyle havalimanında buluşan TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile birlikte İstanbul’a gitti.
Bayraklı Belediyesi ekipleri, şehidin ailesinin yaşadığı apartmana Türk Bayrağı asarak, bahçeye taziye çadırı kurdu. Şehidin cenazesinin öğle saatlerinde hava yoluyla Çiğli 2. Hava Jet Üs Komutanlığı’na getirileceği, buradan da annesinin memleketi Bergama ilçesine götürüleceği belirtildi. Şehit Yüzbaşı Özerli’nin, ikindide Bergama’daki Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazının ardından, törenle toprağa verileceği ifade edildi. Evli olan şehidin kardeşi Murat Özerli’nin de astsubay olduğu bildirildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Filiz Ceritoğlu Sengel: Benim Hedefim Efes Selçuk!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.