İzmir’den Saldırıya Sert Kınama

İzmir’den Saldırıya Sert Kınama
  • 20 Mayıs 2016 20:00

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na şehit cenazesi çıkışında yapılan saldırıyı sert bir dille kınadı.

“Saldırının ardında kimilerin olduğunu, biliyoruz” şeklinde konuşan. Alaattin Yüksel yaptığı açıklamada, şunları dile getirdi.

Sayın Genel Başkanımıza, Ankara’da şehidimizin cenazesi çıkışında yapılan saldırıyı kınıyoruz. Bu saldırıyı yapanlar ve yaptıranlar nasıl vicdansız, ahlaksız ve terbiyesizlerdir ki, hepimizin şehit acısıyla içi yanarken, Genel Başkanımız şehidimize son görevini yerine getirirken, en acılı ve duygulu olduğumuz bir anda, kendi çıkar hesaplarının peşine düşmüşlerdir. Bu saldırı, şehitlerimize ve ailelerine yapılan çok büyük bir saygısızlıktır. Bu saldırıyı yapanlar, CHP Genel Başkanımız ve partimizin, terör ve ona destek verenler karşısındaki korkusuzca duruşundan rahatsız olanlardır. Kendi militanlarına şehit cenazesinde bile bu ahlaksızca saldırıyı yaptıracak kadar kin ve nefretten beslenmektedirler.  Bu saldırıyı yapanlar ve onların azmettiricilerine gereken dersi vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bundan önce olduğu gibi, bundan sonrada partimizin liderinin yanında olmaya,  ona ve partimize yöneltilecek her türlü saldırıda siper olmaya devam edeceğiz. Bu saldırı aynı zamanda,  AKP’ iktidarının ve muktedirin  kindarca ve kutuplaştırıcı  bir dil kullanmasının sonucudur. Biz bu dili, barışın, kardeşliğin ve birliği dili yapma gayretimizden asla vazgeçmeyeceğiz.

SOSYAL MEDYADAN KINAMA

CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel ve İzmir İl Başkanlığı, saldırıyı sosyal medya hesaplarından da kınayarak, Genel Başkanlarına sahip çıktı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Deniz Doğan, gençlerle buluştu ve projelerini anlattı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.