İzmir’deki Ağrılılar’dan örnek kampanya

İzmir’deki Ağrılılar’dan örnek kampanya
  • 20 Ekim 2019 15:39

AYLIK BİR PAKET SİGARA PARASI BAĞIŞLA, BİR ÖĞRENCİ OKUT

Ege Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu örnek bir kampanyanın startını verdi. Ege Bölgesinin etkin STK’ları arasında bulunan Ege Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu, ‘Bir paket sigara parasıyla bir öğrenci okut’ adlı kampanyanın startını verdi. Kampanya kapsamında ulaşılabilen her Ağrılı aylık bir paket sigara parasına denk gelen 20 TL bağış yapıyor. Öğrencilere burs vererek destek oluyor.

Ege Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu tarafından projelendirilen ve uygulanmaya başlayan model kapsamında,, sembolik olarak 20 TL fiyat belirlendi. Başta Federasyon Yöneticileri olmak üzere ulaşılabilen her Ağrılı ayda sadece 20 TL bağışlayarak, oluşturulan ‘burs havuzu’na destek olabiliyor.

Ege Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu’nun Ekim ayı olağan toplantısında alınan kararla uygulanmaya başlanan projenin büyük ilgi gördüğü belirtilirken, kampanyanın çığ gibi büyüyeceği tahmin ediliyor. Olağan toplantıya; Ege Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Tekin Yalçın, Genel Başkan Vekili ve Ege Bölgesi Ağrılılar Birliği Genel Başkanı Mustafa Metin Yardımcı, Genel Başkan Vekili Av. Mehmet Harun Elçi, Genel Sekreter Menduh Sevinç, Birim Başkanları; Engin Sönmez, Zafer Çalış, Celal İnci, Mehmet Alçin, Perihan Demir, Ahmet Afşar, Erhan Akkuş, Mehmet Ali Demirkaya, Selami Kaya,Ali Avcı Cengiz Mancuk, Necmettin Bayar, Tacettin Sıcak, Musa Yalçın ve İshak Çelik katıldı. Ayrıca, Ağrılı Avukat Elif Erdoğan da Ege Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu’nun çalışmalarına dahil olarak destek olacağını ifade etti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.