İzmir’de Yürek Yakan Ölüm

İzmir’de Yürek Yakan Ölüm
  • 26 Şubat 2016 13:30

İzmir’in Dikili İlçesi’ndeki bir evde çıkan yangında, 55 yaşındaki Kenan Ildırar ile 14 yaşındaki torunu Kenan Ayaz yaşamını yitirdi. Yangının çıktığı gün ödenemeyen 300 liralık borç yüzünden evin elektriğinin kesildiği, devrilen mum yüzünden ise yangının çıktığı öğrenildi.

Dikili’nin Taş Dede Mevkii’nde oturan Kenan Ildırar’a ait tek katlı müstakil evde, bugün saat 01.30 sıralarında yangın çıktı. Evden yükselen dumanları görenler yangını, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye, yangını söndürdü. Tamamen yanan konutu kontrol eden ekipler, ev sahibi Kenan Ildırar ile torunu Kenan Ayaz’ın yanmış cesetlerine ulaştı. Yapılan inceleme sonrası dede ve torunun cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İşsiz olan Kenan Ildırar’ın 300 lira tutarındaki elektrik borcunu ödeyememesi üzerine yangının çıktığı gün elektrikleri kesildiği ortaya çıktı.

Bunun üzerine mumla geceyi geçirdikleri, yangının da devrilen mum yüzünden çıktığının belirlendiği kaydedildi. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Vatandaş istedi, Başkan Önal talimat verdi
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.