İzmir’de Okulda Dayak Skandalı

İzmir’de Okulda Dayak Skandalı
  • 11 Mart 2016 15:46

İZMİR’deki bir lisede öğretmenin 5 dakika geç kaldığı gerekçesiyle tahtaya çıkardığı iki öğrenciden birini yumruklayarak darp etmesi, sınıftaki bir başka öğrenci tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Çocuğun ailesi, saldırgan öğretmen hakkında şikayetçi oldu.

Konak Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde geçen çarşamba günü yaşandığı belirtilen olay; eğitim ve öğretimde istenmeyen bir davranışı ortaya koydu. Bir arkadaşıyla derse geç kalan 10’uncu sınıf öğrencisi 16 yaşındaki M.G., öğretmenin hışmıyla karşılaştı. Sınıfa gelen iki öğrenciyi tahtanın başına çağrına öğretmen M.S., öğrencilerden M.G.’yi diğer öğrencilerin gözü önünde darp etti. O anlar sınıftaki bir öğrenci tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, öğretmenin tahtada ayakta duran öğrencinin çenesini sıktığı, saat kaç diye bağırarak yumruk ve tokat attığı görüldü. Şikayetçi olan aile, çocuğunun gururunun kırıldığını belirterek bir öğretmenin böyle davranmaması gerektiğini söyledi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.