İzmir’de Kar Alarmı

İzmir’de Kar Alarmı
  • 18 Ocak 2016 10:30

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin yüksek bölgelerinde yaşayan vatandaşların kar yağışından olumsuz etkilenmemesi amacıyla alarma geçti. Gece saatlerinde şiddetini artıran yağış nedeniyle kısa süreliğine kapanan Bozdağ-Gölcük-Ödemiş’teki yollar ile Bozdağ Kayak Merkezi yolu Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından açıldı. Yolda mahsur kalan 15 araç kurtarıldı.

İzmir'de Kar Alarmı

4 kar küreme ve tuz serim aracı, 14 adet greyder ve 8 adet iş makinesi takviyesiyle çalışan Büyükşehir ekipleri, öğle saatleri itibariyle Kınık’ın Kocaömer, Elmadere, Arpadere, Kocaoba, Çanköy ve Karadere, Kiraz’ın Altınoluk, Çavdarlı, İğdeli, Tire’nin Çeriközü, Dibekçiler ve Toparlar, Bayındır’ın Çenikler, Karaburun’un Yaylaköy, Kemalpaşa’nın Ulucak ve Beşpınar  ile Karabağlar’ın Kavacık  köylerinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Buzlanma ihtimali olan Bergama’nın Kırcılar, Topallar, Oruçlar, Yukarıada ve İkizler, Buca TOKİ Konutları, Menemen Çukurköy ve Karaorman köylerinde ise tuzlama çalışmaları yapılıyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.