İzmir’de Emektar Gençler Toplandı

İzmir’de Emektar Gençler Toplandı
  • 20 Eylül 2019 15:17

Akparti’nin kuruluşundan buyana, il ve İlce teşkilatlarında görev almış arkadaşlar bir araya gelerek . İzmir’de 2001 ruhunu yakalamak amacı ile, GENÇ ERDEMLİLER PLATFORMU’nu kurdular.

Genç Erdemliler Plartfom Başkanı  Hüseyin Volkan Öyekçin riyasetinde gerçekleşen toplantıda, bağlılık ve vefa üzerinde duruldu.

Teşkilât Başkanı Taha Kuşçuoglu: “Vefanın teoride değil pratikte olması için İzmir’in 30 ilçesinde tüm dava kardeşlerimize ulaşıp, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın izinde yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Vekilimiz Musa Çevik ise: “Biz ne kadar aidiyet duygumuzu yoğun tutarsak, yarınlarda bu dava tümsekte kalmaz, 2023 hedefimize daha sağlam ve emin adımlarla yürüyecegimize kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Platform üyemiz ve izmir Manisalılar federasyonu başkanı halit oran ise aldığı sözde, bu gençlik Ak parti İzmir’in hafızası olduğuna, bunun ilelebet surmesi gerektine vurgu yaptı.

Platform başkan yardımcimiz Bora Koçu ise aldiği sözde; Akparti gençliği inanmis gencliktir, kim var diye seslenildiginde sağına soluna bakmadan ben varım diyen gencliktir. Biz ınandirilmis, partiyi araç olarak görenler değil, amaç edinip inanmışlarla payidar kalacağız şekline konuştu ve ekledi: “biz bir olursak güçlü oluruz”

“EĞER SEN YOKSAN BİR EKSİĞİZ” Bizler, herkesin bir olduğu bir Plartfom olmayız. Güçlü ve inanmış…

Toplantı sonucunda, gidene güle güle, Gelene hoş geldin diyen bir plartfom değil, giden neden gidiyor araştırıp gitmemesini sağlayan, gelene de: “Neden bu zamana kadar gelmedin?” sorusunu yönelterek, hem seçici olmanın, hem de gelmeyi düşünüp kararsız olanları gayretlendirmenin yollarının tespit edilmesi. Dava ve Plartfom ruhuyla çalışılacak dostlarımızın bağlılıklarının kuvvetlendirilmesi gerektiği konularında fikir birliğine varıldı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.