İzmir’de bomba paniği: Minibüs geçerken…

İzmir’de bomba paniği: Minibüs geçerken…
  • 18 Haziran 2016 08:43

İzmir’in Buca İlçesi’nde, yol kenarına bırakılan ses bombasının bir minibüsün geçişi sırasında patlaması, tedirginlik yarattı. Polis, ses bombasını bırakan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, gece saatlerinde Çamkule Mahallesi 220 Sokak’ta meydana geldi. Sürücüsü açıklanmayan 35 DA 4273 plakalı minibüsün geçişi sırasında yol kenarında patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte paniğe kapılıp pencere ve balkonlara çıkan mahalle sakinleri, polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevrede güvenlik önlemi alıp olay yerinde inceleme yapan ekipler, patlamaya el yapımı ses bombasının neden olduğunu tespit etti.

Mahalle sakinlerinden 67 yaşındaki Enver Şen, “Evde oturduğumuz sırada büyük bir patlama oldu. Gaz sıkışması zannettik. Yakınlardaki akaryakıt istasyonundan olabileceğini düşündük, ama ses bombasıymış. Bu mübarek Ramazan Ayı’nda böyle olayların yaşanması çok üzüntü verici. Alışılmış bir söz ama Türkiye bu terör olaylarından bıktı. inşallah kısa sürede son bulur” dedi.

Minibüs sürücüsü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, çevredeki güvenlik kamerasını incelemeye alan ekipler, ses bombasını bırakan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı

Bu haber ilgini çekebilir ->  Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.