İzmir’de 80 yaşındaki kadının ölümünde cinayet şüphesi

İzmir’de 80 yaşındaki kadının ölümünde cinayet şüphesi
  • 5 Eylül 2017 12:21

İzmir’in Konak ilçesinde, yaşlı bir kadın evinde ölü olarak bulunurken, yapılan incelemeler neticesinde yaşlı kadının kafasında darp izleri tespit edildi. Aile tarafından ziynet eşyaların kayıp olduğu da belirtilince, güvenlik kameraları tarafından yapılan incelemede kayıp ziynetlerin Halil S. tarafından saklandığı iddia edildi ve şüpheli gözaltına alındı.

Olay, Pazar günü saat 23.00 sıralarında Konak Mithatpaşa Caddesi numara 190’da bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 çocuk annesi olduğu öğrenilen 80 yaşındaki Sümer Uyan, yakınları tarafından evde hareketsiz bir şekilde yatarken bulundu. Yaşlı kadını gören yakınları durumu 112 sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine intikal eden sağlık ekipleri yaptığı kontrolde, Uyan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Para ve altınlar iş yerinin çevresinde bulundu

Eve gelen polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda, yaşlı kadının başında darp izi olduğunu tespit edildi. Talihsiz kadının yakınları, evde bir miktar nakit para ve ziynet eşyasının olmadığını ifade edince, ekipler apartmanın ve çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye alındı. Titiz bir çalışma yürüten polis ekipleri, şüpheli 29 yaşındaki Halil S.’nin olabileceğini belirledi. İddiaya göre, adamın çalıştığı iş yerinin çevresinde ise para ve altınları bulundu. Halil S., polisler tarafından gözaltına alındı.

Hırsızlık mı yoksa başka bir neden var mı araştırılacak

Sümer Uyan’ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Uyan’ın cenazesi bugün öğlen Karataş Hacı Cevat Başcı Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek. Öte yandan, yaşlı kadının ölümün arkasında hırsızlık mı yoksa başka bir neden olduğu ise cinayet büro ekiplerinin soruşturması sonucunda netleşecek.

(medyaege.com.tr)

Bu haber ilgini çekebilir ->  Tugay: “Bölgesel kalkınmaya önem vereceğiz”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.