İzmir’de 5 ‘ölüm’ sığınağı: 6 terörist tutuklandı!

İzmir’de 5 ‘ölüm’ sığınağı: 6 terörist tutuklandı!
  • 10 Haziran 2016 12:32

Kemalpaşa’da jandarma karakoluna düzenlenen roketli saldırıdan sonra jandarmanın operasyonuyla 5 sığınak bulundu, saldırıyı gerçekleştirdikten sonra yakalanan PKK’lı teröriste yardım ve yataklık eden 9 kişi de gözaltına alındı. Bu zanlılardan 6’sı gönderildikleri adliyede tutuklandı.

Geçen 23 Şubat’ta Kemalpaşa İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı’na roketli, 19 Mart’ta da Karabel mevkiinde devriye görevi yapan jandarma ekiplerine uzun namlulu silahla yapılan saldırı sonrasında operasyonlara, başlandı. Saldırıları yapan İ.D. yakalanıp tutuklandı.

Operasyonlarını sürderin ekipler bu kez, Kemalpaşa Vişneli Mahallesi dağlık alanında teröristlere ait, içerisinde yaşam malzemesi bulunan 5 sığınak buldu.

Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Hakan Kaçar’ın adının verildiği operasyonda, saldırıları gerçekleştiren teröriste yardımda bulunan 9 kişi yakalandı. Sorguları tamamlanana 9 kişiden 6’sı gönderildikleri adliyede tutuklandı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  “Çocukların aydınlık zihinleri rehberimiz olacak”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.