İzmir Yasta Tüm Etkinlikler İptal

İzmir Yasta Tüm Etkinlikler İptal
  • 18 Mayıs 2016 17:15

Türkiye Hakkari’den gelen haberle sarsıldı.

Şemdinli’de askeri araç Mendi Köprüsü bölgesinden geçiş yaparken patlama meydana geldi. Terör örgütü PKK tarafından düzenlenen hain saldırıda dört asker şehit oldu, dördü ağır dokuz asker yaralandı. Yaralı askerler Hakkari Asker Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

4 askerin şehit haberi İzmir’i de yasa boğdu, kentte birçok etkinlik iptal edildi.

YÜKSEL’DEN BAŞKANLARA 19 MAYIS YAZISI 
CHP İl Başkanı Alaattin Yüksel acı haberin ardından partili belediye başkanlarına bir resmi yazı göndererek 19 Mayıs kutlamaları kapsamında yer alan konser ve eğlence içeren etkinliklerin iptal edilmesini istedi.

İzmir Yasta Tüm Etkinlikler İptal

Menderes Belediyesi Çiçek Festivali’ni iptal ettiğini duyururken, Karşıyaka Belediyesi de Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu İsim Verme Töreni ve Şebnem Ferah Konseri’ni iptal ettiğini açıkladı. Buca Belediyesi de Orkestra Allegra konseri ve Giselle Tavilson Şov’u iptal etti.

MENDERES BELEDİYESİ 
Menderes Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Menderes Belediyesi olarak Cuma günü gerçekleştireceğimiz ve bu sabah haberini servis ettiğimiz Çiçek Festivalimiz, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde yaşanan terör olayı nedeniyle iptal edilmiştir. Haberin yayından kaldırılması önemle rica olunur. Menderes Belediyesi olarak yaşanan terör olayını kınıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifa diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun” denildi.

KARŞIYAKA BELEDİYESİ 
Karşıyaka Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Bugün yapılacağını duyurduğumuz Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu İsim Verme Töreni ve Şebnem Ferah Konseri’ni, Hakkari’de gerçekleşen hain terör saldırısında şehit olan ve yaralanan vatan evlatlarımızın acısıyla ileri bir tarihe erteliyoruz. Saat 19.00’da Belediye Binası önünde toplanarak, Şebnem Ferah’ın da katılımıyla terörü hep birlikte lanetliyoruz. Tüm basın mensuplarımız davetlidir” ifadelerine yer verildi.

BUCA BELEDİYESİ 
Buca Belediyesi’den yapılan açıklamada da şu ifadelere yer verildi: Hakkari ve Nusaybin’de yaşanan terör olayıyla canımız bir kez daha yandı.Yaşamını yitiren şehitlerimizin aziz anısına bu akşam saat: 20.30’da yapılacağını duyurduğumuz Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki Orkestra Allegra konseri ve Giselle Tavilson Şov’u iptal etmiş bulunuyoruz. Ülkemizin başı sağolsun.

Buca Belediyesi ayrıca Perşembe günü için de bir duyuru yaptı: Hakkari ve Nusaybin’de yaşanan terör olayları sebebiyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 19 Mayıs Perşembe (YARIN) Buca Gölet’te yapılacağını duyurduğumuz balon – ışık şov, gençlik partisi ve Seksendört konseri iptal edilmiştir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, tüm ülkemize başsağlığı dileriz

Bu haber ilgini çekebilir ->  Cemil Tugay’dan İZDOĞA’ya kritik atama
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.