İzmir Vali Yardımcısı’na FETÖ’den tutuklama talebi!

İzmir Vali Yardımcısı’na FETÖ’den tutuklama talebi!
  • 20 Eylül 2016 16:17

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında daha önce görevden uzaklaştırılan ve hakkında yakalama kararı çıkarılan Mehmet Suat İlhan, İzmir Adliyesine gelişinde polis tarafından gözaltına alındı.

İlhan, İzmir Adliyesi Polis Merkezi Amirliğindeki işlemlerinin ardından Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Emniyetteki ifade işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye getirilen İlhan’ı Terör ve Örgütlü Suçlarla Mücadele Bürosu savcısı dosya üzerinden tutuklama talebiyle mahkemeye sevk etti.

İzmir’de FETÖ/PDY’ye yönelik soruşturma kapsamında daha önce görevden uzaklaştırılan İzmir Vali Yardımcısı Ufuk Seçilmiş ile Menderes Kaymakamı Ahmet Ufuk Hasçakal gözaltına alınmış, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece serbest bırakılmışlardı.

Antalya Günlük kiralık ev bir şirket türü olarak piyasaya çıktı. Günü birlik gidilen gezilerde veya otellerde konaklamak yapmak istemeyenler için böyle bir seçenek sunuldu.Günlük evlerde konaklamak her zaman otelden daha ekonomik.Hijyen ve temizliğin en üst seviyede tutulduğu ve özel mimarlar tarafından zevkle dekore edilmiş, son derecede rahat edebileceğiniz, günlük kiralık ev sistemi sayesinde dar ve sıkıcı otel odalarından kurtulabilir dileğiniz kadar keyifli ve güvenli vakit geçirebilir, istediğiniz gibi dışarıdan çeşitli siparişlerinizi verip keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Günlük evlerde konaklamak her zaman otelden daha ekonomik olmuştur. Hijyen ve temizliğin en üst seviyede tutulduğu ve özel mimarlar tarafından zevkle dekore edilmiş, son derecede rahat edebileceğiniz, Antalya Günlük kiralık sistemi sayesinde dar ve sıkıcı otel odalarından kurtulabilir dileğiniz kadar keyifli ve güvenli vakit yaşayabilirsiniz, istediğiniz gibi dışarıdan çeşitli siparişlerinizi verebilirsiniz. Herhangi bir otelde yapacağınız konaklamalarda kişi başı ücret ödersiniz, Günlük ev kiralama sisteminde ödediğiniz ücret kiraladığınız evin kapasitesi ile aynı orantılıdır kaç kişi kalacağınız dikkate alınmaz. Bu sayede kendi mutfağınızda kendi zevkinizle yemeğinizi yapıp, misafirlerinizi evinizdeymiş gibi ağırlayabilir hatta kalmalarını isteyebilirsiniz. Artık sizde ev ortamına girip tadını çıkartın.

Zaten genellikle gittiği yerden memnun kalan kişiler daha sonraki senelerde de aynı yere gitmekte ve sevdiklerine de buraları tavsiye etmektedir. Antalya Günlük kiralık daire farkını bizim şirketimiz ile rahatlıkla görebilirsiniz.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Basmane’de temizlik ve bakım seferberliği

Hemen arayıp yerinizi ayırttın

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.