İzmir Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu’ndan Bergama’da Öğretmenler Günü’ne özel konser

İzmir Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu’ndan Bergama’da Öğretmenler Günü’ne özel konser
  • 24 Kasım 2021 07:13

İzmir Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu 24 Kasım Öğretmenler Günü için Bergama Kültür Merkezi’nde sahne aldı. Birbirinden güzel türkü ve şarkılar geleceğimizin teminatı öğretmenlerimiz için çalınıp, söylendi.

Konser sonunda Sanat Yönetmeni Şavk Kırçiçek’e çiçek veren Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Bu özel gecede performanslarıyla bizi mest eden sanatçılarımızın her birisine, topluluğun sanat yönetmenin Şavk hanıma çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle bir kez daha kıymetlimiz öğretmenlerimizin gününü kutluyorum” dedi.İzmir Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu'ndan Bergama’da Öğretmenler Günü'ne özel konser

ÖĞRETMENLERDEN SAHNE SÜPRİZİ

Kültür Merkezi Salonu’na konseri dinlemek üzere gelen sanatseverler, Bergama’da görev yapan üç öğretmenin sahne alması ve birbirinden güzel eserleri seslendirmesi ile sürpriz yaşadılar. Müzik öğretmenleri Derya Çakı, Ahu Gürkaşlar ve Cafer Çelikkol sahne performanslarıyla meslektaşlarına ve sanatsever vatandaşlara söyledikleri birbirinden güzel şarkılarla unutulmaz bir gece yaşattılar. Üç öğretmenin sahne sürprizi ile birbirinden güzel eserleri seslendirmesine Belediye Başkanı Hakan Koştu, ayrıca teşekkür etti. Başkan Koştu, “Bu özel gecede öğretmenlerimizin süprizleri bize keyif yaşattı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

İzmir Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu'ndan Bergama’da Öğretmenler Günü'ne özel konserİzmir Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu'ndan Bergama’da Öğretmenler Günü'ne özel konser
Bu haber ilgini çekebilir ->  Toplu ulaşıma Maraton İzmir ayarı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.