İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç Menemen’i ziyaret etti

İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç Menemen’i ziyaret etti
  • 9 Mayıs 2020 21:47

Sevda Erdan Kılıç: “Belediye Başkanımız Serdar Aksoy’a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederim”

Menemen Belediyesi’ni ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ile birlikte çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Engelsiz Yaşam Merkezi’ni gezdi

Menemen’de Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ve eşi Dilek Aksoy tarafından ağırlanan İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, ziyaretine Emiralem’de bulunan Engelsiz Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulunarak başladı.

İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç Menemen’i ziyaret etti

CHP İlçe Başkanı Turan Erdoğan ve yönetimi ile Türk Kızılayı Menemen Şube Başkanı Serkan Orun’un da eşlik ettiği Sevda Erdan Kılıç ve Başkan Aksoy, Engelsiz Yaşam Merkezi’ni gezip, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra Emiralemli kadınları ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladılar ve kendilerine karanfiller verdiler.

Kılıç, Tıbbi Bitkiler Bahçesi’nde emekçi kadınlarla ekim yaptı

Emiralem’de bulunan Menemen Belediyesi’ne ait ‘Tıbbi Bitkiler Bahçesi’ni ziyaret eden ve burada ekim etkinliğine katılan Başkan Aksoy, Sevda Erdan Kılıç ve beraberindekiler Emiralemli kadınlarla birlikte hem çeşitli tıbbi bitkiler diktiler hem de keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler. Burada bir konuşma yapan Sevda Erdan Kılıç, “Menemen Belediye Başkanımız Serdar Aksoy, göreve geldiği günden beri hem üreticiye, hem tarıma, hem de emeğe ne kadar değer verdiğini yaptığı işlerle bizlere gösteriyor. Bugün de hep birlikte burada Emiralem’de zeytin ektik, adaçayı, ekinezya, lavanta ektik. Hem emekçi kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutladık, hem de onlarla birlikte ekime, üretime katıldık. Çünkü bir ülkenin ayakta kalması için, ekonominin iyi olması için tek gerekli olan şey üretim. O üretimi de tarımla yapmak zorundasınız. Bu pandemi süreci hepimize gösterdi ki, önce insanların karnının doyması gerekiyor. Ülkenin kendi kendine yetebilmesi için de kaynaklarını doğru yönetebilmesi gerekiyor” açıklamasını yaptı.

“Şimdiki iktidarın yapmadığı çalışmaları CHP’li belediyeler yapıyor”

Ülkemizde son 17-18 yılda kaynakların doğru yönetilmediğini, yanlış tarım politikaları uygulandığını söyleyen Kılıç, bunların sonuçlarını da son dönemde ekonomik olarak herkesin hissettiğini dile getirdi. Kılıç, “Sosyal devlet olamamalarından dolayı şimdiki iktidarın yapmadığı çalışmaları, Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanlarımız başarılı bir şekilde yapıyor. Belediyeler yüzünü tarıma döndü, üreticiye döndü, emekçiye döndü. Ben bu vesileyle başta Menemen Belediye Başkanımız Serdar Aksoy olmak üzere bütün belediye başkanlarımıza verdikleri emek için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Görkem Duman, mezun olduğu üniversitede gençlerle buluştu

 İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç Menemen’i ziyaret etti

İftarlıkları birlikte hazırladılar

Emiralem’den sonra Menemen Belediyesi Aşevi’ne geçen İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç ve Başkan Aksoy, burada Menemen Belediyesi tarafından her gün 2 bin aileye ulaştırılan iftarlıkların hazırlanmasına yardım ettiler. Yemek tencerelerinin başına geçen Aksoy ve Kılıç, hem yemeklerin hazırlanmasına hem de porsiyonlanmasına yardım ettiler.  Daha sonra hazırlanan bu yemekler Menemen Belediyesi ve Türk Kızılayı Menemen Şubesi ekipleri tarafından Çukurköy, Hasanlar, Telekler ve Bozalan mahallelerindeki Menemenlilere ulaştırıldı.

Üretici Köylü Pazarı hakkında bilgi aldı

Başkan Aksoy ve Sevda Erdan Kılıç son olarak da Menemen’de yapımı devam eden Üretici Köylü Pazarı inşaatını ziyaret ettiler. Burada Kılıç’a Üretici Köylü Pazarı hakkında bilgiler veren Başkan Aksoy, Menemen köylüsünü desteklemek amacıyla bugüne kadar yaptıkları çalışmaları da anlattı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.