İZELMAN’dan uyarı: O vaade aldanmayın!

İZELMAN’dan uyarı: O vaade aldanmayın!
  • 13 Nisan 2016 14:15

HP’nin Çiğli’de uzun yıllar ilçe başkanlığını yaptıktan sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun onayı ile belediye şirketi İZELMAN A.Ş’nin genel müdür yardımcılığı görevine getirilen Ali Rıza Koçer dolandırıcılara karşı duyarlı olunmasını istedi.

Koçer, isminin kullanılarak iş vaadi ile para alındığını duyduğunu belirtti. Koçer yaptığı açıklamada, “Son günlerde bazı dolandırıcıların ismimi kullanarak iş vaadinde bulunduğu, karşılığında para alındığı duyumları gelmektedir. Bu tür sahtekar ve ahlaksız insanlara güvenmeyiniz. İlgili birimlere suç duyurusunda bulununuz” dedi.

İZELMAN’da 6 binin üzerinde kişinin çalıştığını belirten Koçer, “Bu tür bilgiler gelince böyle bir açıklama yapma gereği duydum. Artık midem bulandı. Ben, yıllarca partim için çalışmış, bu uğurda servetini harcamış birisiyim. Kim ne gördüyse ve kendisine birisi geldiyse doğrudan savcılığa gitsin” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karşıyaka Belediyesi’nden Kütüphane Haftası’na özel söyleşi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.