“İttifakın gücü Çerçioğlu!” Arif Çayan yazdı…

“İttifakın gücü Çerçioğlu!” Arif Çayan yazdı…
  • 29 Temmuz 2019 13:27

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun, yerel yönetici olarak başarısı kadar, siyasi başarısını da görmek, yazmak ve bilmek gerekir.

"İttifakın gücü Çerçioğlu!" Arif Çayan yazdı...

31 Mart yerel seçimlerinde,  Cumhur İttifakına karşı, Millet İttifakı’nın adayı olarak seçime giren ve büyük farkla seçimlerden başkan olarak çıkan Çerçioğlu, yıllardır yaptığı belediye başkanlığını, bildiği şehirde, bildiği insanlarla ve bildiği insanlara en iyisini elde etmek adına yapmaya devam etmeye başladı.

"İttifakın gücü Çerçioğlu!" Arif Çayan yazdı...

Ama onun yerel siyaset ve yöneticilik başarısının arkasındaki asıl büyük başarı siyaseti hiçbir zaman ayrıştırmadan, birleştirerek, insanları aynı çatı altında toplamayı başararak ve tutarak yoluna devam etmesi oldu.

31 Mart seçimleri bitti ama Aydın’da her şey bitmedi. Seçim öncesi Millet İttifakının her bir tarafından destek almayı başararak yeni rekorla başkan seçilen Çerçioğlu, bu başarısını sağlayan ittifaka sıkı sıkıya bağlı şekilde ve bağlı olarak tutmaya başaran ender belediye başkanlarından birisi.

Tabi onun bu başarısının içindeki mimarlardan birisi de şüphesiz CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır.

"İttifakın gücü Çerçioğlu!" Arif Çayan yazdı...

O da Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile aynı fikirde siyaset yaparak, siyasetin birleştirici yönünü kullanmasını çok iyi biliyor.

O yüzdendir ki, Aydın’da seçim olmuş, seçim bitmiş, kim başkan olmuş, ne olmuş, ne olmamış bunları irdeleyen, inceleyen, eleştiren hiç kimseyi bulamazsınız.

"İttifakın gücü Çerçioğlu!" Arif Çayan yazdı...

Bir şey yapılıyorsa, herkes neden yapılması gerektiğini önceden biliyor,  olması gerektiğine önceden karar vermiş, sadece bu konuyu üstlenerek Aydınlıdan yetki almış kişilerin,  gereğini yapmasını bekliyorlar.

Seçimden çıktım ama şimdi ne yapacağım demeyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu,  yerel yönetimin başı olarak yapması gerekenleri yaparken, kendi parti örgütüyle olduğu gibi Millet İttifakı’nın içinde olan partilerin yapılarıyla arasını sıkı tutuyor. Onları da dinliyor ve onlarında Aydınlılar adına söyleyeceklerini not ediyor.

Siyasette başarının sırrı birlikte hareket etmektedir.

Aydın’ın da, Başkan Çerçioğlu’nun da her zaman başarıyı yakalayacak gücü var.

Çünkü Aydın’da koruma altında, sıkı sıkıya bağlı Millet İttifakı var!

Kaynak: “İttifakın gücü Çerçioğlu!” Arif Çayan yazdı…

Bu haber ilgini çekebilir ->  “Öz’e Dönüş” konseptiyle 13. Alaçatı Ot Festivali büyük bir coşkuyla başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.