İşadamını Gasp Edenler Tutuklandı

İşadamını Gasp Edenler Tutuklandı
  • 3 Şubat 2016 09:08

İzmir’de, bir işadamı arkadaşlık sitesi üzerinden tanıştığı kadının arkadaşları tarafından gasp edildiğini öne sürerek polise başvurdu. Polisin olayla ilgili gözaltına aldığı 4 kişiden 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tekstilcilik yaptığı öğrenilen işadamı K.K., eşi çocukları ile karne tatili için şehir dışına çıktıktan sonra arkadaşlık sitesinden aldığı telefon numarasını aradı. Konuştuğu D.G.’yle (34) buluşmak için kadının evine giden K.K.’yi iddiaya göre evde bulunan Ş.E.(25), M.U.(21), ve İ.B.G.(22) tehdit ve bıçak zoruyla 2 adet cep telefonunu, cüzdanındaki paralarını ve boynunda bulunan altın kolyesini aldı. K.K.’yi polise başvurmaması konusunda uyaran 3 zanlı evden hızla uzaklaştı.

Bunun üzerine polise giden K.K., gasp edildiğini söyleyerek şikayetçi oldu. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp bürosu dedektifleri, K.K.’nın ifadesi üzerine müşteri gibi D.G.’yi arayıp buluşma talebinde bulundu. D.G.’yi buluşma noktasına kendilerine ait araçla getiren Ş.E. ile D.G., polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Polis merkezine götürülen Ş.E.’nin ifadesi doğrultusunda olaya karıştıkları belirlenen diğer 2 kişi daha gözaltına alındı. K.K.’nin teşhis ettiği 3 zanlı ile D.G., işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan 3’ü tutuklanırken, D.G. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzmirliler Aşık Veysel’deki Uçurtma Şenliği’nde buluştu
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.