İş dünyası ‘Sakin Şehir’de ava çıktı!

İş dünyası ‘Sakin Şehir’de ava çıktı!
  • 25 Eylül 2016 10:07

Turkcell Platinum Teos Uluslararası Balıkçılık Turnuvası’nda, Teos Marina’dan Sığacık sularına tekneyle açılan iş adamları büyük balık avına çıktı.

Turnuva kapsamında, iş dünyasının önde gelen isimlerinden Gökhan Çarmıklı, Mahmut Özgener, Can Kestelli, Erkut Soyak, Turgut Konukoğlu, Suat Evren, Murat Aslan ve Necmettin Tüfekçi’ye ait teknelerin de aralarında bulunduğu 33 balıkçı teknesi denize açıldı.

Seferihisar, Urla, Alaçatı ve Çeşme’de oltayla büyük balık avına çıkan katılımcılar, kuvvetli rüzgar nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşadı.

Katılımcılardan Mahmut Özgener’in saha dışında tuttuğu 50 kilogramlık Bluefin Orkinos karaya gelen tek balık oldu.

Suat Evren ise yakaladığı 14 kilogramlık kılıçbalığını “yakala-bırak” kategorisinde saldığı için günün tek puan alan katılımcısı oldu.

Turnuvanın son günü olan 25 Eylül Pazar sabah saatlerinde tekrar denize açılacak ekipler, oltalarını 15.30’da sudan çıkaracak.

Marinaya dönen teknelerden çıkan balıklar, tartıldıktan sonra hakem kararları açıklanacak ve kazananlar için ödül töreni ve kutlama yemeği düzenlenecek.

Turkcell Platinum’un sponsor olduğu turnuva, Seferihisar’a bağlı Sığacık açıklarında düzenleniyor. (AA)

Bu haber ilgini çekebilir ->  Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.