İMO İzmir’de 47. Dönem Genel Kurul ve Seçimleri gerçekleşti

İMO İzmir’de 47. Dönem Genel Kurul ve Seçimleri gerçekleşti
  • 24 Şubat 2020 13:20

Şubemizin 47. Dönem Genel Kurul ve Seçimleri 22-23 Şubat 2020 tarihlerinde gerçekleşti. 

Seçimler sonucunda Eylem Ulutaş Ayatar`ın başkanlığındaki tek liste seçildi. Böylelikle İMO İzmir Şubesi tarihinde ilk kez bir kadın başkan seçilmiş oldu.

22 Şubat 2020 tarihinde İzmir Mimarlık Merkezi`nde gerçekleşen Genel Kurulumuz Saat: 10.00`da Şube Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Erdoğan tarafından açıldı. Daha sonra verilen önergenin oylanmasıyla Divan Başkanlığına Jale Alel seçildi. Ardından Ali Güngör ve İpek Görür Divan Başkan Yardımcılığına, Uygar Kanmış ve Deniz Mahir Keçe Divan Yazmanlığına seçildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşan Şube Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Erdoğan 46. Dönem çalışmalarını değerlendirerek yeni seçilecek yönetim kuruluna başarılar diledi.

İMO Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Gökçe`nin genel kurulumuza gönderdiği mesajın okunmasından sonra Konuk Konuşmacılar gündeminde, İMO Yönetim Kurulu üyesi Necati Atıcı, TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Akıncı Yüksel, TMMOB Yüksek Onur Kurulu Üyesi Hulusi Sarıkaya, Mimarlar Odası İzmir Şube Başkanı İlker Kahraman, Kimya Mühendisleri Odası Ege Bölge Şube Başkanı Mehlika Koç, Bilgisayar Mühendisleri Odası Temsilcilik Kurulu Üyesi Barış Özer, İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi adına Ali Dinç ve KESK Şubeler Platformu Yürütme Kurulu Üyesi Mustafa Güven birer konuşma yaptılar.

Çalışma Raporunun Okunması ve Değerlendirilmesi gündeminde Yönetim Kurulu adına Sekreter Üye Hüseyin Kuzu tarafından 46. Dönem Çalışmalarının özet bir sunumu ve ardından Sayman Üye Ceren Narin tarafından 46. Dönem Mali raporunun özet sunumu yapıldı.

Çalışma Raporunun Değerlendirilmesi gündeminde sırasıyla Eylem Ulutaş Ayatar, Rahmi Alper, Murat Baran Uygun, Tolga Oktay Gül, Mustafa Koç, Ertan Parlar, Levent Çelik, Devrim Öz, Birol Bora, Onur Açık, İrfan Kadiroğlu, Nurgül Atabay, Hasan Alınç, Aynur Gündoğdu, Ali Fuat Günak, Mutlu Burak Paksoy ve Hasan Hüseyin Tunçdemir birer konuşma yaptılar

Dilek ve Temenniler bölümünde genç-İMO üyeleri Özlem Gündüz ve Tufan Can Temel birer konuşma yaptılar.

Adayların Tespiti ve Tutanağa Bağlanarak İlanı gündeminde Yönetim Kurulu (7 Asıl ve 7 Yedek) ve Merkez Delegeleri için (45 delege) adaylar tespit edilerek Genel Kurul birinci gün oturumu sonlandırıldı.

 İMO İzmir'de 47. Dönem Genel Kurul ve Seçimleri gerçekleşti

GENEL KURUL SEÇİMLERİ

23 Şubat 2020 Pazar günü Tepekule Kongre Merkezi`nde gerçekleşen seçimler -resmi olmayan sonuçlara göre- aşağıdaki şekilde sonuçlandı:

Kullanılan Oy    : 1091
Geçerli Oy        : 1082
Geçersiz Oy      : 9

 

Yedek Yönetim Kurulu Adayları:

Eylem Ulutaş Ayatar

1033

Rahmi Alper

1004

Murat Baran Uygun

964

Aynur Gündoğdu

976

Mustafa Koç

975

Tolga Oktay Gül

957

Zafercan Atacan

958

 

Yedek Yönetim Kurulu Adayları  

İpek Bulgurcu

998

Kutay Yücetürk

951

Oğuz Düztaş

955

Tolga Kanpolat

946

Engin Sönmez

945

Mert Ali Işık

951

Doğan Sarıkaya

929

Delege Seçimi  

Değişim Grubu Delege Listesi   : 990

İMO İzmir'de 47. Dönem Genel Kurul ve Seçimleri gerçekleşti

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.