İl Başkanlığında Milletvekilleri Zirvesi

İl Başkanlığında Milletvekilleri Zirvesi
  • 11 Ocak 2016 12:13

CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, İzmir Milletvekilleriyle bir araya geldi. CHP İzmir İl Başkanlığı’ndaki toplantıya İzmir Milletvekilleri Mustafa Balbay, Selin Sayek Böke, Murat Bakan ve Tuncay Özkan dışındaki vekiller katıldı.

NELER KONUŞULACAK?

Toplantının başlamadan önce basına açıklama yapan Yüksel, “Yerel yönetimlerde iktidarız. Parlamentoda İzmir’i temsil açısından da ağırlıktayız. CHP olarak biz İzmir’in gelişmesine katkıda bulunmak istiyoruz. Milletvekillerine bu noktada büyük görev düşüyor. 14 milletvekili temsil ediyor. Kongreleri geride bıraktık. Kurultay var önümüzde. Süreci değerlendireceğiz. İzmir’de birlikte nasıl koordineli çalışırız, tüm seçmene nasıl ulaşırız bunları konuşacağız. Vekil arkadaşlarımızı bilgi açısından beslemek için kentin sorunları hakkında istekleri hakkında bilgilendireceğiz. STK’larla ilişkiler açısından ne yapmamız gerekiyor nasıl çalışmamız gerekiyor bunu konuşacağız. İzmir’le ilgili hedeflerimizi konuşacağız” dedi.

“ADLİ YARGININ İŞİ DEĞİL”

Kemalpaşa ilçe kongresi yargıya taşınmış, kongrenin iptal kararı nedeniyle kurultay tarihinin etkilenip etkilenmeyeceği gündeme gelmişti. Yüksel, konuyla ilgili soruya, “Süreci yakından takip ediyorum. Hiçbir sorun yok. En az 80 tane karar var bu konuyla ilgili… Seçim kurulu bakıyor. Seçim kuruluna itiraz vardı. Seçim kurulu reddetti. İl seçim kuruluna itiraz edilmiş daha sonra… İl seçim kurulu da reddetti. Adli yargının işi değil parti içi kongrelerde yaşananlar. Bu konuda kanun bile var. Herhangi bir sorun yok” şeklinde yanıt verdi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Uykularımızdan feragat edeceğiz, çok çalışacağız
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.