İki Aile Tüfeklere Sarıldı

İki Aile Tüfeklere Sarıldı
  • 30 Aralık 2015 09:36

Kütahya’nın Emet ilçesine bağlı Gürpınar Köyü’nde daha önce aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Olay akşam saatlerinde Gürpınar Köyü’de meydana geldi. İddialara göre daha önce aralarında husumet bulunan Akkaya ailesi ile İlhan ailesi arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda taraflar yanlarında bulunan av tüfekleriyle birbirlerine ateş etti.

Çatışmada Esengül İlhan (55), Kürşat İlhan (24), Mesut Akkaya (39) ve Abdullah Akkaya (25) öldü, Abdullah Akkaya (70) ile Mehmet Keskin (32) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı, olayla ilgili soruşturma sürüyor. Güvenlik güçleri iki aile arasında yeni bir olay yaşanmaması için geniş çaplı önlem aldı.

TRAFİK KAZASININ ARDINDAN SİLAHLI ÇATIŞMA
Silahlı kavganın daha önceden aralarında husumet bulunan Akkaya ve İlhan ailelerinin akşam saatlerinde otomobilleriyle birbirlerine çarparak maddi hasarlı kaza yapmalarından çıktığı öne sürüldü. Kavganın ardından her iki tarafın tüfek ve tabancalarla birbirlerine ateş ettiği belirtildi.

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Jandarma ekipleri, köydeki içerisinde su bulunmayan kanal içerisinde olaya karışanlar tarafından atılmış oldukları bildirilen 1 adet kısa namlulu av tüfeği ile 1 adet tabanca buldu. Jandarmalar olayın meydana geldiği yerin etrafına da güvenlik şeridi çekti, boş mermi kovaları ile fişekleri topladı. Olaya karışan Ali Osman İlhan adlı bir kişi de gözaltına alındı.

CESETLER BURSA’YA GÖTÜRÜLDÜ
Ölen Esengül İlhan, Kürşat İlhan, Mesut Akkaya ile Abdullah Akkaya’nın cesetleri otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki yaralıların ise tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Deniz Doğan, gençlerle buluştu ve projelerini anlattı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.