İBB’de Ortalık Karıştı

İBB’de Ortalık Karıştı
  • 9 Mayıs 2016 17:45

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde ortalık karıştı. Üçkuyular’a yapılması planlanan İstinye Park projesine karşı çıkan arsa mağdurları İzmir Büyükşehir Belediyesine gelerek dosya vermeye kalkışınca ortalık karıştı.

Avukat Kemal Turan ve beraberindeki Balçova arsa mağdurları Üçkuyular’a yapılması planlanan İstinye Park projesini protesto ederek haklarının yenildiğini ifade etti.

Yaklaşık 200 kişilik grup, Büyükşehir Belediye Sekreterliği’ne ellerinde bulunan dosyaları bırakmak istedi. Güvenlik görevlileri tarafından bu istekleri olumsuz karşılanan grup ile güvenlik görevlileri arasında arbede çıktı.

İBB'de Ortalık Karıştı
Balçova Arsa Mağdurları, güvenlik görevlerinin kendilerini engellemesi ve herhangi bir yetkilinin kendileriyle görüşmeye gelmemesi nedeniyle, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na istifa sloganları attı.

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, gergin ortama müdahale ederek, grup avukatı Mustafa Kemal Turan ile birlikte, Başkanlık Sekreterliği’ne dosyayı beraber verdi. Grup, dosyanın verilmesinin ardından dağıldı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Kınay: Köy Enstitüleri benim için aydınlık demek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.