Hüseyin mutsuz; istifası isteniyor !

Hüseyin mutsuz; istifası isteniyor !
  • 22 Mart 2018 13:28

İzmir’in köklü kulüplerinden Karşıyaka’da sular durulmuyor. Ekonomik açmazlarla boğuşan kulüp, şimdi taraftar ile belediye arasındaki gerginlikle gündeme oturdu.

Bugünlerde Karşıyaka camiası ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar arasında çetin bir mücadele var. Başkan Akpınar’ın yaptığı konuşmanın kaydının internete düşmesiyle taraftarlar başkanın konuşmada geçen ifadelerine karşı büyük öfke duydular ve Başkan’ın istifasını istediler.

Taraftar öfkeli; istifa bekliyor

Akpınar’ın açıklamaları sonrası sosyal medya üzerinden organize olan Karşıyakalılar Akpınar’a büyük tepki gösterdi. Taraftarlar yazılama yaparak Akpınar’ın istifasını isterken sosyal medyadan da #HüseyinMutluBizDeğil hashtagi ile tepkilerini dile getirdiler.

Hüseyin mutsuz; istifası isteniyor !

Hüseyin mutsuz; istifası isteniyor !

Hüseyin mutsuz; istifası isteniyor !

Bir tepki de kulüpten

Karşıyaka Spor Kulübü de Akpınar’ın açıklamalarına karşı bir açıklama yayınlayarak tartışmaya dahil oldu. İki ayrı başlıkta yapılan açıklamaların ilki Akpınar’ın sözlerine istinaden yapılırken ikincisinde ise taraftarlık konusu vurgulandı.
Hüseyin mutsuz; istifası isteniyor ! Hüseyin mutsuz; istifası isteniyor !

1912 Karşıyaka Derneği de bir açıklama yaptı

Göztepeliler de sessiz kalmadı

Karşıyaka’nın ezeli rakibi Göztepe’nin taraftarları da sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamalar ile Akpınar’ı kınadı. Göztepeliler Akpınar’ın özür dilemesi gerektiğini belirtti.

 

Akpınar kendini savundu

Hüseyin Mutlu Akpınar, Facebook sayfasından bir açıklama yayınladı. Açıklamasında sözlerinin genellendiğini ve cımbızla çekilerek özünden saptırıldığını ifade etti.

Akpınar ne demişti ?

Akpınar’ın konuşmasında kullandığı, “Kulübü batırdılar borcu ben ödüyorum”, “Apartmanların arasında küfür kültürünü artıracaksın… Burada böyle bir kitle istemedim”, “Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nu vermesem altyapı çalışamayacak. Yalı’daki tenis kortlarını yıktılar, Mavişehir’de tenis kortunu bunlara verdim kullanıyorlar. Spor salonunu yıktılar, spor salonumuzda çalışıyorlar” gibi ifadeleri taraftarlar arasında tepki çekmişti.

Akpınar’ın o açıklaması:

Şimdi ne olacak?

Akpınar bir açıklama yapmış olsa da sözlerinden geri adım atmış değil. Taraftar Büyükçekmece maçında büyük bir protestoya hazırlanıyor. Akpınar ile Karşıyaka taraftarları arasındaki gerilimin devam edeceği aşikar.

   Hüseyin mutsuz; istifası isteniyor !

Bu haber ilgini çekebilir ->  Dr  Kasapoğlu; ‘’2024 seçimleri; Türkiye yüzyılı şehirleri’’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.