Homeros Vadisi’ne ulaşım daha da kolaylaşıyor

Homeros Vadisi’ne ulaşım daha da kolaylaşıyor
  • 10 Ağustos 2017 10:23

Bornova’da Homeros Vadisi güzergahında bulunan Eğridere, Çamiçi ve Kayadibi mahallelerine ulaşımı sağlayan yollar Bornova Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yenileniyor. Evka-4 Mahallesi girişinden Çamiçi Mahallesi’ne kadar uzanan yolda zemin iyileştirme çalışmalarını sürdüren ekipler bir yandan da hazırlıkların tamamlandığı kesitlerde asfalt serme çalışmalarını başlattı.

 

Özellikle haftasonları Eğridere, Çamiçi ve Kayadibi mahallelerinde oturanların yanısıra İzmirlilerin de Homeros Vadisi’ne ulaşmak için yoğun olarak kullandığı yollar Bornova Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yenileniyor. Geçen haftalarda Kayadibi Mahallesi’ndeki asfalt çalışmalarını tamamlayan ekipler, Evka-4 girişinden Çamiçi Mahallesi’ne kadar olan 4.2 kilometrelik bölümde zemin iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor.

 

Bir yandan zemini uygun hale getirmek için çalışan ekipler bir yandan da hazırlıkları tamamlanan kesitlerde asfalt kaplamasına başladı. Çalışmaların kısa süre içinde tamamlanacağı belirtildi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, kırsal kesimlerdeki mahallelerimize ulaşımın daha konforlu hale gelmesi için çalıştıklarını belirterek, “Vatandaşlarımızın taleplerini kısa sürede karşılayan Büyükşehir Belediyemize asfalt çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.