Hizmet Kalitesi Artacak

Hizmet Kalitesi Artacak
  • 31 Aralık 2015 09:00

Bornova Belediyesi’nin muhtarların daha iyi şartlarda hizmetlerini sürdürebilmeleri için tasarladığı yeni muhtarlık binalarının ikincisi Yeşilova Mahallesi’nde geniş bir katılımla açıldı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği törenin ardından açılış kurdelesini Bornova Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yeşilova Mahallesi Muhtarı Erkan Güler ile birlikte kesti. Bornova Belediyesi önümüzdeki süreçte Meriç, Koşukavak, Kazım Dirik, Kızılay, İnönü, EVKA-3, EVKA-4 ve Erzene olmak üzere sekiz muhtarlık binasını daha tamamlayarak hizmete açacak.

Özgün tasarım

Bornova Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından tasarlanan yeni muhtarlık ofisleri 12 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 28 metrekarelik alan üzerine inşaa edildi. Önünde 16 metrekarelik terası bulunan modern ofislerde küçük bir mutfak ve tuvalet de var. Tasarımı ile dikkat çeken klimalı ofislerin , ilan panosu, dolap, masa ve sandalyeleri de muhtarların en iyi hizmeti veribilecekleri şekilde dizayn edildi.

Yerinde hizmet anlayışı

Yeşilova Muhtarlığı için yapılan yeni binanın açılışında bir konuşma yapan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Amacımız hizmeti yerinde vermek. Bütün sorunların dinlendiği ilk nokta muhtarlıklar. Bu nedenle bu ilk noktanın güzel ve kalıcı olması çok önemli. Bu nedenle tasarım ve fen işleri müdürlüklerimizle bütün ihtiyaçları karşılayacak özel bir proje hazırladık” dedi. Temel hedeflerinin vatandaşların sorunlarını en hızlı şekilde çözmek olduğunu söyleyen Başkan Atila, bu doğrultuda çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek, “Bu açılışımızı yılın son günlerinde yaptık. Herkes için sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yeni yıl diliyorumdiye konuştu.

Bornova Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yeşilova Mahallesi Muhtarı Erkan Güler de, yeni binanın çalışmalarında büyük kolaylık sağlayacağını belirterek, “Önceden muhtar seçilen kişinin yaşadığı yere göre muhtarlık ofisinin de yeri değişebiliyordu. Böyle bir binanın yapılmasıyla kim seçilirse seçilsin muhtarlığın yeri belli olacak. Bornova Belediye Başkanımız Sayın Olgun Atila’ya teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.