Hıdırellez coşkusu Buca’yı sardı

Hıdırellez coşkusu Buca’yı sardı
  • 6 Mayıs 2017 11:07

Baharın müjdecisi Hıdırellez’de Buca eğlenceye doydu. Buca Belediyesi tarafından Şirinyer Pazaryeri’nde düzenlenen Hıdırellez Şenliği’nde binlerce Bucalı geç saatlere kadar gönüllerince eğlenirken ortaya renkli görüntüler çıktı. CHP İzmir Milletvekilleri Özcan Purçu, Tacettin Bayır ile Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina da Bucalıların coşkusuna ortak oldu.   

Baharın gelişini simgeleyen Hıdırellez, Buca Belediyesi tarafından Şirinyer Meydanı’nda düzenlenen şenlikle kutlandı. Barış, sevgi ve kardeşlik duygularıyla alanı dolduran Bucalılar birbirinden renkli gösteri ve konserlerle keyifli bir akşam yaşadı.  

Buca Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu Roman Grubu’nun kıvrak dans gösterileriyle başlayan Hıdırellez Şenliği’nde, Buca Belediyesi Roman Bandosu’nun çaldığı birbirinden hareketli şarkılarla coşku tavan yaptı. 

Bucalıların Hıdırellez neşesine CHP İzmir Milletvekilleri Özcan Purçu, Tacettin Bayır ve Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina da eşlik etti.  

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, herkesin umut edip, hayalini kurduğu her şeyin gerçekleşmesi dileğinde bulunurken, CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu ile birlikte Bucalıların coşkulu danslarına da eşlik etti. 

A Plus Orkestrası, Çılgın Cemal, Ebruhan ve İzmirli Ömer’in verdiği konserlerle gönüllerince eğlenen Bucalılar, Roman Ateşi Dans Grubu’nun gösterisi ile eğlenceye doydu.    

Birbirinden renkli eğlence, konser ve gösterilerin düzenlendiği Hıdırellez Şenliği geç saatlere kadar sürdü. 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Tarım üretimi kooperatifle desteklenecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.