Hayat pozitif bakmak için Özgürlüğe Yolculuk

Hayat pozitif bakmak için Özgürlüğe Yolculuk
  • 4 Haziran 2017 11:55

Bornova Belediyesi vatandaşlarının hayata pozitif bakmasını sağlamak, doğru iletişim kurma yolları ve soru sormak konularını işlediği “Özgürlüğe Yolculuk” isimli eğitim seminerleri düzenledi. Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve Yaşam Koçu Esin Erek tarafından verilen eğitimler 3 ayrı başlıkta gerçekleşti.

Bornova Belediyesi “Özgürlüğe Yolculuk” adlı eğitim seminerleri ile vatandaşlarına hayata pozitif bakmanın gerekliliğini anlattı. Profesyonel Yaşam Koçu Esin Erek tarafından verilen 3 ayrı seminer Uğur Mumcu Kültür Merkezi’n de gerçekleşti. “Olumlu Düşünmenin Gücü ”, “Doğru İletişim Mutlu Hayatlar” ve “Çocuk Merakı ile Soru Sormak” başlıklarında düzenlenen eğitimler Bornovalılar’dan ilgi gördü.

Yaşam kalitesini yükseltmek

“Olumlu Düşünmenin Gücü ” seminerinde kişinin kendi yaşam kalitesini yükseltmek için olumlu düşünmesinin gerekliliği anlatıldı. Olumlu ve olumsuz mesajları okumanın önemi vurgulanırken, bilinç altı kayıtlarının düzenlenmesi gibi konuların doğru bir şekilde hayatın içine katma yolları da öğretildi.

İnsanlar arası ikili ilşkilerin nasıl olması gerektiği konusu, “Doğru İletişim Mutlu Hayatlar” adlı seminerle işlendi. Yaşam Koçu Esin Erek, etkin dinleme, empati ve iletişimde süreklilik gibi konular üzerine bilgiler verdi. Erek, insanların doğal merakını devreye sokarak keşif için soru sormasının önemini ise “Çocuk Merakı ile Soru Sormak”adlı eğitim seminerinde anlattı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.