Hamza Dağ: “2023 hedefleri için kıymetli bir adım”

Hamza Dağ: “2023 hedefleri için kıymetli bir adım”
  • 20 Mart 2017 10:48

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, 16 Nisan’da yapılacak anayasa değişikliği referandumunun, hem ülke hem de gençlerin geleceği için önem arz ettiğini söyledi.  

 

AK Partili Dağ, Ödemiş Belediyesi’nin Spor Toto Genel Müdürlüğü’nün katkılarıyla hizmete sunduğu Ertuğrul ve Kızılcaavlu mahallelerindeki halı sahaların açılışında yaptığı konuşmada, referandumda “Evet” oyunun çıkmasının gerek ülke ve gençlerin geleceği gerekse ekonomi ve istikrar için önemli olduğuna değinerek, referandumun 2002’den bu yana gelişen ve büyüyen Türkiye’nin 2023 hedefleri için kıymetli bir adım olduğunu belirtti.  

 

AK Parti’nin gençlere önem verdiğini dile getiren Dağ, “Genç kardeşlerimize sporda sunulan fırsatlarla birlikte toplumun dinamiğinde temel taşlardan olan gençlerin siyasete girmesi ve ülke sorunlarıyla dertleşmesi için referandum bir fırsattır. Gençlerin vereceği ‘Evet’ oyu onların yarınlara daha umutla bakmasını sağlayacaktır.” dedi.  

 

Dağ, “Bu hizmetlerle gençlerimiz diğer kötü alışkanlıklarından uzak kalarak, spor yapma imkanı bulacaklardır.  Bizler, size canla başla hizmet etmeye çalışıyoruz. Belediye başkanları, milletvekilleri ve bakanlarımızla bir ekip olarak hep birlikte sizlere hizmet ediyoruz. Çok kritik dönemlerden geçiyoruz. Bir ay sonra bir karar vereceğiz. Demokrasinin daha da güçlenmesi ve artık bu ülkenin kronik sorunlarını aşabilmesi için hep birlikte ‘Evet’ için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.  

 

Vatandaşlar tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan AK Partili Dağ’a teşekkür eden Ödemiş Belediye Başkanı A. Mahmut Badem ise, “Hizmet için gençlerin yanınızdayız. Enerji dolu gençlerin verdiği güçle çok daha fazlasını yapacağız.” dedi. 

 

Konuşmaların ardından gerçekleşen açılışlarda, Ödemiş Belediyesi Meclis Üyesi Halil Güler’in koruduğu kaleye AK Partili Dağ, penaltı atışları gerçekleştirmesi renkli görüntüler oluşturdu. 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Eşki Işıkkent’te vatandaşla buluştu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.