Güven’den 80 il başkanına sandık brifingi…

Güven’den 80 il başkanına sandık brifingi…
  • 19 Eylül 2016 11:40

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cuma günü Kahramanmaraş’ta erken seçim gündemiyle yapacağı il başkanları toplantısında İzmir’deki sandık örgütlenmesini anlatacak.

2019 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimin erkene alınması konusunun gündeme gelmesiyle CHP, erken seçim alarmı verdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cuma günü Kahramanmaraş’ta il başkanlarını toplayacak. Toplantıda CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, İzmir modelini anlatacak. Güven, her sandıkta iki kişi şeklindeki örgütlenmeyi tamamladıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Erken seçim tartışmalarıyla seferberlik ilan ettik, eksiklerimizi tamamladık. Her sandıkta örgütlendik. Sandık sorumluları o sandıkta oy kullanacak seçmeni sadece evinde işyerinde ziyaret etmeyecek. Düğününe cenazesine gitmekle kalmayacak. Seçmenle temasa geçmesi yeterli değil seçmenle dost olacak. Sadece selam vermek, el sıkmak, kahve, çay içmek bize oy getirmiyor. Sandık sorumluları seçmene CHP’yi, yapmak istediklerini, yaptıklarını anlatacak. Sandık sorumlularımızın önemli bir kısmını parti okulunda eğitimden geçirdik. Eğitimleri detaylandırarak sürdüreceğiz. İzmir’de son yerel seçimde sekiz ilçe belediyemizi kaybettik. Buraları geri almak için stratejiler geliştireceğiz. yarın seçim vramış gibi çalışmaya devam ediyoruz.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  “Konak Belediyesi’nin borç pankartını asın”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.